קוקטייל קרם פורסט

מצמצמים 150 מ"ל קסיס יחד עם 50 מ"ל מי סוכר לחצי.מכניסים לבקבוק לחיץ את הקסיס המצומצם ומקשטים את החלק הפנימי של הכוס בקסיס. (ברגע שהקסיס בא במגע עם הכוס הקרה הוא נדבק לדפנות הכוס).במידה ואין בקבוק לחיץ ניתן לקשט את הכוס העזרת כפית. מוסיפים לכוס המקושטת בקסיס 10 מ"ל מי סוכר ומוסיפים מבעבע איכותי.

מצמצמים 150 מ"ל קסיס יחד עם 50 מ"ל מי סוכר לחצי.

מכניסים לבקבוק לחיץ את הקסיס המצומצם ומקשטים את החלק הפנימי של הכוס בקסיס. (ברגע שהקסיס בא במגע עם הכוס הקרה הוא נדבק לדפנות הכוס).

במידה ואין בקבוק לחיץ ניתן לקשט את הכוס העזרת כפית.

מוסיפים לכוס המקושטת בקסיס 10 מ"ל מי סוכר ומוסיפים מבעבע איכותי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר