קינוחי קיץ חדשים מצטרפים לתפריט Orca

מסעדת אורקה, שהוכתרה בשנת 2004 על ידי המגזין היוקרתי Conde nast traveler כאחת מ- 66 המסעדות החדשות הטובות בעולם, מעדכנת את תפריט הקינוחים במנות חדשות שבנה השף ערן שרויטמן

מסעדת אורקה, שהוכתרה בשנת 2004 על ידי המגזין היוקרתי Conde nast traveler כאחת מ- 66 המסעדות החדשות הטובות בעולם, מעדכנת את תפריט הקינוחים במנות חדשות שבנה השף ערן שרויטמן.

לצד הקינוחים החדשים ישארו בתפריט הקינוחים גם קינוחי הדגל של המסעדה – קפה קרם – שכבת קרם ברולה שאפוי עם עלה טימין מעליו שכבה של קצפת משמנת מתוקה ומעליו מקפא אספרסו המוגש עם רוטב חצילים ומעט פסיפלורה. וטרילוגיית הברולה.

בין הקינוחים החדשים:
פרפה חלבה עם קרוקנט שומשום ורוטב טופי (36 שקל)
קרם מסקרפונה מונח על אננס וסיגר פילו עם תבלינים (42 שקל)
עוגת מוס שוקולד עם שוט של שוקו קר (40 שקל)
כנאפה וניל ופרי צלוי בתנור (38 שקל)


אורקה. נחלת בנימין 57 תל אביב. 03-5665505
שני – שבת: 01:30 – 19:30 , 15:30 – 12:30
עסקיות: שני –שבת 15:00 –
12:30

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר