קיץ קטלוני ב”לבנטיני”

השף אלי (אליעזר) לויה הצטרף לא מכבר למשפחת “לבנטיני”.
לויה ידוע התמחותו במטבח הים-תיכוני והיה בעבר השף של מסעדות “בארכה”, “ישראלה”, “הלניקה”, ועוד.

אולי לרגל הצטרפותו ואולי כמקור משיכה למסעדה, הוכרזו חגיגות קיץ קטלוני בבר-מסעדה “לבנטיני” ברחוב הארבעה בתל-אביב.

במסגרת החגיגות מוגשים קאווה (יין נתזים ספרדי) ופאייה קלאסית במחירים ששווה ליהנות מהם:
קאווה קסטליאני – 12 ₪ בלבד לגביע.
מנת פאייה פירות ים במחיר של 48 ₪ בלבד.


בהצגת הבכורה של הקיץ הקטלוני, האביס השף לויה חבורת עיתונאים מורעבת בפאיית ענק מרשימה ביותר, עמוסה במגוון פירות ים בנוסף להררי אורז מתובל. מנות אלה שזרמו לשולחן המרכזי המוארך של לבנטיני הושקו בבקבוקי קאווה קסטליאני. אם זה מה שמחכה לכם החודש, התחילו לשריין שולחן בלבנטיני.
המבצע יתקיים במהלך חודש אוגוסט 2006

עוד בתפריט של לבנטיני והשף לויה במחירים לכל כיס:
מאפה דרוזי במילוי פרמג’נו, לבנה, ירקות קלויים ועשבי תיבול (24 שקל), פטה כבדים בקסיס עם קונפיטורה בייצור עצמי של לויה (28 שקל), קלמרי חריימה ברוטב פיקנטי על פיתה קלויה (29 שקל), “פאהיטס” איסנטבול – תערובת נתחוני עוף וכבש על מגש ברזל לוהט בלווי “טורטיה” לגילגול ומזטים למילוי (68 שקל), שרימפס “מדיטרנאו” – שרימפסים ברוטב עגבניות שמן זית וזיתי קלמטה יווניים (88 שקל) ועוד מנות רבות אחרות.

צהרי קיץ ב”לבנטיני”
עסקיות החל מ 28 ועד 48 שקל

עסקית 48 שקל
קבב דגים ביוגורט על אורז ועשבי תיבול
כבדי עוף בשרי על פירה
קציצות טלה בטחינה ירוקה על מג’דרה וחציל אפוי
“טג’ין” בשרים ואורז בזעפרן

“דרינק צהריים”: כוס יין לבטיני אדום, כוס סנגריה 230 מ”ל, קרלסברג/טובורג 230 מ”ל – 6 שקל בלבד

העסקיות מוגשות בימים א- ה’ בשעות 12:00-15:00
המסעדה פתוחה כל השבוע מ- 12.00 עד אחרון הלקוחות.

לבנטיני עם השף אלי לויה
רחוב הארבעה 18
תל אביב
טל. 057-6605230









היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה