קם סון תקיים בפברואר את פסטיבל תאילנד בהוד השרון

ידוע כי לתאילנד נוסעים בין החודשים נובמבר עד מרץ, החורף הנעים שלהם ללא המונסונים של הקיץ. בעונה זו של השנה נוהגים לחגוג בתאילנד את קציר האורז, וחגיגות רבות נערכות בכל רחבי המדינה.

לטובת מי שלא יכולים לעזוב הכל ולנסוע לתאילנד, מציע שיתוף פעולה מקורי של מסעדת קם סון ושגרירות תאילנד בישראל, טעמים ואווירה של שם – ממש כאן, בהוד השרון.

בין התאריכים 18-22.2.07 יתקיים במסעדת קם סון פסטיבל תאילנדי ססגוני ותוסס, שיציע חוויה תאילנדית שלמה: ארוחה תאילנדית מסורתית בת חמש מנות, עיצוב תאילנדי מיוחד, והופעה של להקה מתאילנד.

על הצד הקולינרי יהיה אחראי השף התאילנדי סריאווט, שיתארח אצל השף טוני קנין במסעדת קם סון. השף סריאווט תכנן עבור המאורע תפריט תאילנדי עשיר, המכיל מרכיבים תאילנדים ידועים, כגון צ'ילי, זנגוויל, מיץ ליים, פירות טריים, חלב קוקוס ועוד. השף טל זאבי תרם אף הוא לארוחה, ויצר מנות פתיחה ומנה אחרונה במיוחד לרגל הפסטיבל.

הארוחה כוללת 5 מנות ובמסגרת הפסטיבל תוגש ללקוחות ישראכרט מאסטר קארד במחיר מיוחד של 99 ₪ לסועד. מחיר אטרקטיבי גם לקהל הרחב: 140 ₪ לסועד.

על העיצוב המיוחד של המסעדה בתקופת הפסטיבל אחראי אלון אביטל, אשר השתמש בצבעים כגון אדום וזהב ועיטורים אותנטיים ומקושטים. לכבוד הפסטיבל תטיס שגרירות תאילנד בישראל את להקת הילדים "בנגקוק דאנס", שתופיע בפני באי הפסטיבל מדי ערב.

לטובת הבליינים ולהשלמת החוויה, בתאריכים 20-22.2.07 תתקיים בקם סון החל משעה 22:00 מסיבת Full Moon מיוחדת עם תפריט אלכוהול תאילנדי והפתעות נוספות.

להלן הצצה לתפריט התאילנדי:
מנות פתיחה של השף טל זאבי: פלטת טעימות תאילנדיות ובה: חציל קלוי בצ'ילי, סויה ושמן שומשום – חריף מאוד; ירקות שורש בתחמיץ תאילנדי; מניפת עוף בקארי תאילנדי וחלב קוקוס – כנ"ל בחריפות; סלט אטריות תאילנדי עם בייבי שרימפס, כוסברה ובצל ירוק ברוטב בוטנים.
מנה ראשונה של השף התאילנדי סריאווט: מרק תאי טום ים – מרק צח מוקפץ עם שמנת, עגבניות, בצל, פטריות, פלפל חריף ולמון גראס בשילוב עוף/שרימפס/טופו.
מנה טרום עיקרית של השף התאילנדי סריאווט: אגרול תאילנדי דשן – בצק ממולא נבטים, כרוב וגזר, מוגש בליווי רוטב צ'ילי תאילנדי.
מנה עיקרית לבחירה של השף התאילנדי סריאווט והשף טוני קנין ממסעדת קם סון: פתאי – אטריות אורז רחבות עם שקדים ולימון בשילוב שרימפס; בקר נענע וחצילים – נתחי בקר מוקפצים ברוטב נענע וחצילים עטופים בבצל וירקות; סטא עוף – שיפודי עוף ברוטב קארי, שקדים ושמנת (מוגש על פלטה רותחת); שוק אווז – פרוסה מטוגנת מוגשת עם רוטב דבש מתוק.
תוספת לבחירה: פטפט – ירקות מוקפצים / אורז מטוגן / סלט תאילנדי.
מנה אחרונה של השף טל זאבי: תאי לוטי (ההכנה מול הלקוח) – סלסלת בצק פריך במילוי אקזוטי של בננות, בוטנים ורוטב טופי.

עם תום ימי הפסטיבל יוכל הקהל הרחב ליהנות מהתפריט התאילנדי החדש, שישולב עם המנות האסיאתיות המוכרות של קם סון.

יש להזמין מקומות מראש בטלפון: 09-7409448 או 09-7409449

מסעדת קם סון
דרך השרון 95, הוד השרון
טל. 09-7409448/9
שעות פתיחה: ימים א-שבת, 12:00-24:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה