קממבר צלוי בציפוי תבלינים

מתכון של השפית נילי כהן מינץ עבור חוות דרך התבלינים. קל להכנה, נימוח ועשיר בטעמים

מוציאים מהתנור, פותחים את נייר האפייה ויוצקים מעל את הדבש והאגוזים. צילום הדס ניצן
מוציאים מהתנור, פותחים את נייר האפייה ויוצקים מעל את הדבש והאגוזים. צילום הדס ניצן

מצרכים

גבינת קממבר שלמה

3 כפות שמן זית

2 כפות דבש

3 ענפי טימין

1 כפית פלפל ורוד

2 כפות אגוזי מלך גרוסים

צילום הדס ניצן
צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מניחים את הקממבר על נייר אפייה.

חותכים חריצים קטנים בגבינה.

יוצקים שמן זית ומפזרים את הטימין והפלפל הורוד.

עוטפים את הקממבר בנייר האפייה מכל צדדיו ומכניסים לתנור למשך 5-8 דקות.

מוציאים מהתנור, פותחים את נייר האפייה ויוצקים מעל את הדבש והאגוזים.

חוות דרך התבלינים בבית לחם הגלילית

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה