חומרים:
רבע אבטיח בינוני ללא קליפה
250 גר' בולגרית פרוסה
צרור עלי נענע
שמן זית לתיבול
כוס שקדים לבנים מושרים במים
אופן ההכנה:
בעזרת סכין חדה מפרידים בין רבע האבטיח והקליפה.
פורסים למשולשים בעובי אחיד של 1 ס"מ.
מסננים את הגבינה מהמים.
חוצים כל פרוסה לחצי ומזלפים מעט שמן זית.
מסדרים על צלחת הגשה שטוחה מניפה של פרוסות בולגרית ופרוסות אבטיח. מפזרים מעל עלי נענע טרייה.
מניחים במרכז כלי עם שקדים לבנים.
מומלץ להגיש עם ארק או אוזו עם הרבה קרח.