מרכיבים:
1 סרטן רך שריון
ביצה טרופה אחת
פנקו – פירורי לחם יפניים
מעט קמח
חצי לימון
שמן זית
שמן קנולה לטיגון
מלח, פלפל
לחמנייה טרייה עגולה
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לפרוסות דקות מאוד
חופן פטרוזיליה קצוצה
מעט חרדל ומיונז
אופן ההכנה:
מקמחים את הסרטן, טובלים בביצה ואח"כ בפנקו.
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הסרטן עד להזהבה.
מחממים את שמן הקנולה, וכשרותח מחליקים פנימה את פרוסות תפוחי האדמה עד שהן פריכות.
מייבשים על גבי נייר מגבת.
מוסיפים מלח ופטרוזיליה.
מורחים מיונז וחרדל על הלחמנייה.
מניחים את הסרטן ומגישים עם התפוצ'יפס ופלח לימון.
ממתכוני פסטיבל "שף תאכל 7" שייפתח ב- 18 לינואר.
במשך 10 ימים יציעו 84 מסעדות ארוחות ערב מלאות ב- 84 ₪.
לפרטים מלאים על הפסטיבל ולרשימת המסעדות המלאה: "פה אחד",
טל. 03-6912540, ובאתר הפסטיבל באתר www.rol.co.il