fbpx

קראנצ’ נוגט, שוקולד מריר ותותים

מצרכים לכ-20 מנות קטנות:לבסיסי הקראנצ’ נוגט:200 גרם גרנולה ביתית.200 גרם אבקת נוגט או 200 גרם אגוזי לוז טחונים בטרמומיקס (למי  שיש…)70 גרם שוקולד לבן מומסלגנאש:200 גרם שוקולד מריר130 מ”ל שמנת מתוקה.ל”גנאש” תותים:20 גרם חמאת קקאו10 גרם שוקולד לבן50 מ”ל שמנת30 גרם שוקולד מריר קצוץ.6 תותים קצוצים.קורט מלח10 גלילי חמאה חלולים (קנויים – אם כי אפשר גם להכין) + תותים ואבקת סוכר להגשה.אופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים לקראנצ’ נוגט ומרדדים במערוך בין 2 דפי נייר פרגמנט לעובי של 1-1.5 ס"מ.מכניסים למקפיא ל- 20 דקות.מוציאים וקורצים עיגולים.מכינים את הגנאש: מרתיחים את השמנת המתוקה ואחרי דקה שופכים על השוקולד.מערבבים עד להמסה מלאה.ואם צריך מחממים שוב בזהירות במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת תערובת יפה, חלקה ומבריקה.שופכים לשקית זילוף ושומרים במקרר.טורפים את השמנת עם חמאה הקקאו המומסת.מוסיפים את התותים הקצוצים, מלח, ומערבבים פנימה את השוקולד הקצוץ.שופכים לשק זילוף.להגשה:מניחים את העיגולים בצלחת הגשה.מזלפים חישוק של גנאש מריר ובמרכזו שמים חצי מגלילי החמאה אליהם מזלפים (לפני ההגשה כדי שלא יתרככו) את גנאש התותים.מסדרים פרוסות תותים ומעט מגנאש התותים לטבילה.מפדרים במעט אבקת סוכר. www.morane.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים לכ-20 מנות קטנות:
לבסיסי הקראנצ’ נוגט:
200 גרם גרנולה ביתית.
200 גרם אבקת נוגט או 200 גרם אגוזי לוז טחונים בטרמומיקס (למי  שיש…)
70 גרם שוקולד לבן מומס

לגנאש:
200 גרם שוקולד מריר
130 מ”ל שמנת מתוקה.

ל”גנאש” תותים:

20 גרם חמאת קקאו
10 גרם שוקולד לבן
50 מ”ל שמנת
30 גרם שוקולד מריר קצוץ.
6 תותים קצוצים.
קורט מלח
10 גלילי חמאה חלולים (קנויים – אם כי אפשר גם להכין) + תותים ואבקת סוכר להגשה.

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לקראנצ’ נוגט ומרדדים במערוך בין 2 דפי נייר פרגמנט לעובי של 1-1.5 ס"מ.
מכניסים למקפיא ל- 20 דקות.
מוציאים וקורצים עיגולים.

מכינים את הגנאש:
מרתיחים את השמנת המתוקה ואחרי דקה שופכים על השוקולד.
מערבבים עד להמסה מלאה.
ואם צריך מחממים שוב בזהירות במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת תערובת יפה, חלקה ומבריקה.
שופכים לשקית זילוף ושומרים במקרר.
טורפים את השמנת עם חמאה הקקאו המומסת.
מוסיפים את התותים הקצוצים, מלח, ומערבבים פנימה את השוקולד הקצוץ.
שופכים לשק זילוף.

להגשה:
מניחים את העיגולים בצלחת הגשה.
מזלפים חישוק של גנאש מריר ובמרכזו שמים חצי מגלילי החמאה אליהם מזלפים (לפני ההגשה כדי שלא יתרככו) את גנאש התותים.
מסדרים פרוסות תותים ומעט מגנאש התותים לטבילה.
מפדרים במעט אבקת סוכר. 

www.morane.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר