קראפט פיצה הוקמה לא מכבר בשוק מחנה יהודה בירושלים על ידי בני הזוג מירי ודוד קפלן, שהחליטו להתמקד באיכות. מדובר בבצק שתהליך הכנתו נמשך 3 ימים, רוטב שנעשה במקום מעגבניות איטלקיות, שימוש בעשבי תיבול טריים ורכיבים טריים ועונתיים. מלבד גבינת מוצרלה המפוזרת על הרוטב, לאחר האפייה מגרדים על הפיצות גבינת פרמז'ן שמשדרגת את המתכון הקלאסי.
תפריט המסעדה הכשרה למהדרין בהשגחת רבנות ירושלים, כולל פיצות בקוטר 50 ס"מ. ניתן לקנות פיצה שלמה או משולשים. מחיר מגש 90 שקלים. לקהל הטבעוני מציעים כאן פיצה ללא גבינות עם מבחר ירקות ורוטב הבית. בין התוספות: סלקים צלויים, מיקס פטריות, בטטה בסויה. מחיר מגש טבעוני כולל תוספות – 90 שקלים.
בנוסף מציעים כאן בירות ירושלמיות ממבשלת שפירא, ומהחבית נמזגת בירה Pale Ale. למי שרוצים לאכול במקום זמינים בקראפט פיצה 8 מקומות ישיבה. נכון למרץ 2019 מציעה הפיצרייה הטבה ללקוחותיה הסטודנטים – עד 3 תוספות ללא תשלום נוסף (בהצגת כרטיס סטודנט).
קראפט פיצה – התפוח 12 ירושלים, 02-6633847. א–ד 11:00-23:00, ה 11:00-01:00, ו 10:00-15:30, מוצ"ש 19:00-00:00