קרב סכינים מגיע למכללת הדסה ירושלים

"קרב סכינים" מגיע לכותלי האקדמיה: במהלך חודש אוגוסט תתקיים תחרות בישול בין שפים ירושלמים בשיתוף תלמידי בית הספר הקולינרי של מכללת הדסה ירושלים.

ב- 18 באוגוסט יתקיים מקצה המוקדמות, במסגרתו יתחרו ארבעה שפים בשתי תחרויות על פי הגרלה ביניהם: שף אסף גרנית (מסעדת אדום), שף גיא בן שמחון (מסעדת לה גוטה), שף ארז מרגי (מסעדת Angelica-Fine Grill), ושף אורי נבון (מסעדת לבן בסינמטק).

לכל שף יצוותו חמישה סגנים מבית הספר לקולינריה במכללת הדסה. המתחרים יכינו ארוחה בת שלוש מנות (ראשונה, עיקרית ואחרונה) ב- 60 דקות. בכל תחרות יהיה מוצר נבחר אשר צריך להופיע בכל המנות. שני המוצרים הם תאנים ופסטה.

השופטים בשלב המוקדמות: פבלו רוזנברג, שף יוסי בן דיין- בית הספר הקולינרי של מכללת הדסה, שף איציק מזרחי- מלון ענבל ושף תמר בליי.

תחרות הגמר תתקיים ב- 21 באוגוסט, ובה שני השפים המנצחים בשלב המוקדמות יתחרו ביניהם. השפים יעבדו עם אותם צוותים של סגנים מתוך תלמידי בית הספר הקולינרי של מכללת הדסה. תחרות הגמר תתקיים על פי אותם כללים כמו במוקדמות. המוצר הנבחר בגמר הוא חציל.

בגמר ישפטו: שף אביב משה – מסעדת מסה, שף שלום קדוש – מלון שרתון ירושלים, שף יוסי בן דיין – בית הספר הקולינרי במכללת הדסה, ואורלי סגל – בעלת משרד יח"צ אורלי סגל תקשורת המתמחה בתחום הקולינרי.
הניקוד והדירוג של כל אחת מן המנות במהלך התחרות יינתנו לפי קריטריונים של מראה, טעם ומקוריות.


בתמונה: סטודנטים ממכללת הדסה בחזרה הגנרלית לקראת אירוח "קרב סכינים"



אודות מכללת הדסה ירושלים
יותר מ- 2,000 סטודנטים וסטודנטיות מכל חלקי הארץ, לומדים במסלולים של רכישת הידע האקדמי ופיתוח המיומנויות האישיות של מכללת הדסה ירושלים, ומשתלבים בהצלחה במקומות עבודה כמו חברות היי-טק, מוסדות מחקר, חברות ביוטכנולוגיה, מפעלי תעשייה, מוסדות רפואה, מכונים פרטיים, ועוד.
במסגרת מכללת הדסה ירושלים פועלים בית הספר למדעי הבריאות והחיים, בית הספר למדעי המחשב והמידע, בית הספר לתקשורת ועיצוב, בית ספר לניהול, בית ספר להנדסאים, מכינות קדם-אקדמית ומרכז לימודי המשך.
מכללת הדסה הנה המוסד האקדמי היחיד בישראל החבר בארגון הקיימות העולמית (AASHE), בו חברים גם המוסדות האקדמאיים המובילים בעולם וכן ארגונים עסקיים, ארגונים ללא מטרות רווח ורשויות ממשלתיות מכל רחבי העולם.

www.haddasah.ac.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה