fbpx

קרמבל פירות העונה

חומרים ל- 6 מנות:1 נקטרינה1 שזיף1 אפרסק1 תפוח עץ4 כפות סוכר 20 גרם חמאה1 כפית ג'ינג'ר קצוץ1 כוס קמח½ כוס סוכר ½ כפית קינמון100 גרם חמאה1 כפית שקדים טחוניםאופן ההכנה:הכנת הפירורים הפריכים: מכניסים למעבד המזון קמח, סוכר, קינמון ושקדים טחונים, ומפעילים לערבוב החומרים היבשים. מוסיפים קוביות מהחמאה ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורי בצק.הכנת המילוי: חותכים את הפירות לשישיות. מחממים מחבת עם חמאה, ומקפיצים את הפירות למשך 2 דקות. מוסיפים סוכר וג'ינג'ר, וממשיכים להקפיץ עוד כ-2 דקות.מסירים מהאש. הכנת המנה: מלאים את תערובת הפירות בכלים הרצויים (פיירקס או תבנית אישית). מפזרים על הפירות את פירורי הבצק.מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות, עד שהבצק מזהיב.הגשה: מגישים חם, מומלץ להגיש עם סורבה פסיפלורה. מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביבהירקון 115 תל-אביב, טל. 03-5219300
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 6 מנות:
1 נקטרינה
1 שזיף
1 אפרסק
1 תפוח עץ
4 כפות סוכר
20 גרם חמאה
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
1 כוס קמח
½ כוס סוכר
½ כפית קינמון
100 גרם חמאה
1 כפית שקדים טחונים

אופן ההכנה:
הכנת הפירורים הפריכים:
מכניסים למעבד המזון קמח, סוכר, קינמון ושקדים טחונים, ומפעילים לערבוב החומרים היבשים.
מוסיפים קוביות מהחמאה ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורי בצק.

הכנת המילוי:
חותכים את הפירות לשישיות.
מחממים מחבת עם חמאה, ומקפיצים את הפירות למשך 2 דקות.
מוסיפים סוכר וג'ינג'ר, וממשיכים להקפיץ עוד כ-2 דקות.
מסירים מהאש.

הכנת המנה:
 מלאים את תערובת הפירות בכלים הרצויים (פיירקס או תבנית אישית).
מפזרים על הפירות את פירורי הבצק.
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות, עד שהבצק מזהיב.

הגשה:
מגישים חם, מומלץ להגיש עם סורבה פסיפלורה.

מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
הירקון 115 תל-אביב, טל. 03-5219300

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר