קרפיון בתחמיץ ריחן

 

חומרים לשתי מנות
1 קרפיון פרוס במשקל 500 גרם
1 צרור בזיליקום
6 כפות שמן זית
מלח ופלפל לטעמכם
מיץ משני לימונים
1 כפית שום כתוש
2 יחידות פלפל אדום קלוי וקלוף

אופן ההכנה
להכניס למגי’מיקס את הבזיליקום, שמן הזית, השום, הפלפל האדום, התבלינים והלימון. ולטחון הכל יחדיו.

למרוח את הדג מכל הכיוונים (בעיקר בבטנו) ולאפות בתנור בחום של 180-200 מעלות צלזיוס למשך כ 10-15 דקות ולהגיש חם






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה