קרפצ'יו אננס ואבוקדו בטעמי הדר

מניחים על צלחת את פרוסות האננס שנטבלו בסירופ החם ואת קרם האבוקדו ופירורי לחם דבש מעל. צילום איריס לוי
מתכון של שף ז'וזף ויולה ממסעדות Daniel & Denise בצרפת שהודגם במסגרת סדנת אומן בלגעת באוכל – שבוע גסטרונומיה צרפתית 2020

רכיבים ל-6 אנשים

1 יחידת אננס טרי

2 יחידות אבוקדו

2 יחידות לימון

100 מ"ל שמן זית

150 גרם לחם עוגת דבש

סירופ לימון חם (30 מעלות)

גרעיני אניס (כוכב)

1 יחידה קליפת תפוז יבשה

שף ז'וזף ויולה מכין את המנה. צילום איריס לוי
שף ז'וזף ויולה מכין את המנה. צילום איריס לוי

אופן ההכנה

מרסקים את תוכן האבוקדו.

מוסיפים את מיץ הלימון החם ואת שמן הזית.

התערובת חייבת להיות סמיכה וחלקה.

מייבשים את עוגת לחם הדבש בתנור.

מעבירים אותה למיקסר לקבלת פירורי לחם עדינים.

חותכים את האננס לפרוסות דקות וטובלים בסירופ החם לכמה דקות.

מניחים את הפרוסות על צלחת, עם קרם האבוקדו ופירורי לחם הדבש מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר