קרפצ'יו סלמון וסלק

 

הכנה: 20 דקות
קירור: 30 דקות

מרכיבים:
3 נתחי פילה סלמון עבים
3 סלק
גבעול סלרי
250 גרם גבינת עזים חתוכה לקוביות
עלי רוקט
גרגירי פלפל ורוד

להכנת המרינדה:
8 כפות שמן זית
מיץ משני לימונים
גבעול שמיר
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
הכניסו את נתחי הסלמון למקפיא למשך 30 דקות, כדי שניתן יהיה לפרוס אותם ביתר קלות.
הכניסו את השמיר למיני קערה של מעבד המזון.
הפעילו והוסיפו מעט שמן זית, את מיץ הלימון, המלח והפלפל. שמרו את הרוטב בקירור.
פרסו את גבעול הסלרי בקערה הבינונית של מעבד המזון בעזרת דיסק הפריסה בעובי 6 מ"מ.
שמרו את הפרוסות בקירור.
באותה קערה פרסו את הסלק בעזרת דיסק הפריסה בעובי 2 מ"מ, וערכו אותו על חצי צלחת.
הוציאו את הסלמון מהמקפיא ופרסו אותו בקערה גדולה בעזרת דיסק הפריסה 4 מ"מ.
הניחו את פרוסות הסלמון בחלק השני של הצלחת, ליד פרוסות הסלק.
הניחו באמצע קצת עלי רוקט, הוסיפו סלרי פרוס וקוביות גבינת עזים.
הזליפו את המרינדה על כל הצלחת, ופזרו גרגירי פלפל ורוד.
צננו במקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה