ראשון-שני של סושי במסעדת ימאקה בהרצליה פיתוח

מסעדת 'Yamaka' ('ימאקה') המתמחה במנות פיוז'ן מהמטבח הכשר, תפתח מדי שבוע את השבוע בראשון ושני של תפריט סושי כשר עליו הופקד הסושימן המיומן דדי בוסקילה.

בימי ראשון-שני יצטרף מהשעה 18:30 לתפריט הרגיל של המסעדה גם פריט סושי. אל שף המסעדה אודי אסרף יצטרף מומחה הסושי דדי בוסקילה, בעל חברת "פנקו" לקייטרינג גורמה אסייאתי, עם עמדה מאוישת על ידי סושימנים מקצועיים, ותאפשר לקהל האורחים במסעדה לצפות בדרך העשייה וליהנות מהאווירה האותנטית.

צוות "פנקו" יכין מגוון סוגי סושי מבוססים על חומרי גלם ומוצרים של חברת 'רקוטו קסיי', ובדגים המגיעים מהמחלקה הכשרה של מסעדת 'מול ים'.

בתפריט הסושי:
קליפורניה – סלמון, אבוקדו, קמפיו ועירית (35 ₪)
ספייסי טונה – טונה אדומה, מלפפון ועירית (36 ₪)
ילו טייל – דניס, קמפיו ואושזידי מלפפון (33 ₪)
צמחוני – מלפפון,גזר, אבוקדו ועירית (29 ₪)
טמגו – חביתה יפנית, מלפפון, קמפיו ועירית (29 ₪)
ניגרי סלמון (2 יחידות) (26 ₪)
ניגרי טונה (2 יחידות) (33 ₪)
סשימי סלמון (4 יחידות) (33 ₪)
סשימי טונה (4 יחידות) (42 ₪)
רול סלמון מלפפון קמפיו בטמפורה (34 ₪)

כשר בהשגחת הרבנות הרצליה.


Yamaka ('ימאקה')
רח' אריה שנקר 16 הרצליה פיתוח
טל. 09-9562090






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה