רגל קרושה

 

חומרים:
1 ק"ג רגל עגל
200 גר' ברך עגל
3 בצלים עם קליפה
4-5 עלי דפנה
4-5 גרגרי פלפל אנגלי
שום קצוץ מחצי ראש
כפית וחצי מלח
כפית פלפל שחור
ליטר וחצי ממים

אופן ההכנה:
את הרגל והברך מבשלים במים במשך כ-15 שעות לפחות בבישול ארוך ואיטי על אש קטנה.
לאחר הבישול מוסיפים בצל, עלי דפנה, פלפל אנגלי, מלח, פלפל שחור ושום.
מבשלים שוב במשך כ- 4 שעות.
בסוף הבישול מסננים את הנוזלים לקערה.
מפרידים את הבשר מהעצמות.
קוצצים דק ומכניסים לתוך הקערה.
יוצקים את התערובת לתוך תבנית מתאימה ומכניסים למקרר למספר שעות עד למצב קרישה.
בזמן ההגשה חותכים למנות ומגישים עם פלחי לימון.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה