רוטב טריאקי

 

10 מנות

חומרים:
לצלייה על הגריל:
1 כוס סויה
1 כוס מירין
½ כוס וודקה
1 כוס מים
1 יחי' גזר (עם הקליפה)
1 יח' ג'ינג'ר (זנגוויל) טרי
1 יח' בצל ירוק
1 יח' בצל לבן
1 כוס סוכר
2 יח' כנפי עוף
3 יח' שיני שום (עם הקליפה)


אופן ההכנה:
לאחר הצלייה: מרתיחים את כל המוצרים ביחד למשך ½ שעה בסיר מכוסה ובוחשים מדי פעם.
לאחר מכן מצננים את הרוטב, ובמידה ורוצים רוטב סמיך מרתיחים עוד 5 דקות עם 2 כפות קורנפלור תוך כדי בחישה.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה