fbpx

רוטב טריאקי

10 מנות חומרים:לצלייה על הגריל:1 כוס סויה1 כוס מירין½ כוס וודקה1 כוס מים1 יחי' גזר (עם הקליפה)1 יח' ג'ינג'ר (זנגוויל) טרי1 יח' בצל ירוק 1 יח' בצל לבן1 כוס סוכר2 יח' כנפי עוף 3 יח' שיני שום (עם הקליפה) אופן ההכנה:לאחר הצלייה: מרתיחים את כל המוצרים ביחד למשך ½ שעה בסיר מכוסה ובוחשים מדי פעם.לאחר מכן מצננים את הרוטב, ובמידה ורוצים רוטב סמיך מרתיחים עוד 5 דקות עם 2 כפות קורנפלור תוך כדי בחישה.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

10 מנות

חומרים:
לצלייה על הגריל:
1 כוס סויה
1 כוס מירין
½ כוס וודקה
1 כוס מים
1 יחי' גזר (עם הקליפה)
1 יח' ג'ינג'ר (זנגוויל) טרי
1 יח' בצל ירוק
1 יח' בצל לבן
1 כוס סוכר
2 יח' כנפי עוף
3 יח' שיני שום (עם הקליפה)


אופן ההכנה:
לאחר הצלייה: מרתיחים את כל המוצרים ביחד למשך ½ שעה בסיר מכוסה ובוחשים מדי פעם.
לאחר מכן מצננים את הרוטב, ובמידה ורוצים רוטב סמיך מרתיחים עוד 5 דקות עם 2 כפות קורנפלור תוך כדי בחישה.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר