רוטב "יוגורמה" ותרד

הרוטב הבא מומלץ על תפו"א אפוי, אורז, פסטה, וכל העולה על דעתכם.כמו כן, כדאי להכין את הרוטב מיד לפני ההגשה.מצרכים:400 גרם תרד קפוא (מופשר)1 כוס "יוגורמה"2 כפיות שטוחות קורנפלור1 בצל בינוני קצוץ דק2 שיני שום קצוץ דק2 כפות חמאה קורט אגוז מוסקטמלח ופלפל לפי הטעםבמחבת גדולה ממיסים את החמאה ומטגנים קלות את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את התרד והתבלינים ומטגנים במשך 3 דקות.מערבבים את הקורנפלור* לתוך ה"יוגורמה" ושופכים למחבת.לטגן עד להסמכה הרצויה.*תוספת הקורנפלור לתוך ה"יוגורמה" מחזקת אותו ומאפשרת לו להגיע למצב של רתיחה.

הרוטב הבא מומלץ על תפו"א אפוי, אורז, פסטה, וכל העולה על דעתכם.
כמו כן, כדאי להכין את הרוטב מיד לפני ההגשה.

מצרכים:
400 גרם תרד קפוא (מופשר)
1 כוס "יוגורמה"
2 כפיות שטוחות קורנפלור
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום קצוץ דק
2 כפות חמאה
קורט אגוז מוסקט
מלח ופלפל לפי הטעם

במחבת גדולה ממיסים את החמאה ומטגנים קלות את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את התרד והתבלינים ומטגנים במשך 3 דקות.
מערבבים את הקורנפלור* לתוך ה"יוגורמה" ושופכים למחבת.
לטגן עד להסמכה הרצויה.

*תוספת הקורנפלור לתוך ה"יוגורמה" מחזקת אותו ומאפשרת לו להגיע למצב של רתיחה.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר