fbpx

רוטב "יוגורמה" ותרד

הרוטב הבא מומלץ על תפו"א אפוי, אורז, פסטה, וכל העולה על דעתכם.כמו כן, כדאי להכין את הרוטב מיד לפני ההגשה.מצרכים:400 גרם תרד קפוא (מופשר)1 כוס "יוגורמה"2 כפיות שטוחות קורנפלור1 בצל בינוני קצוץ דק2 שיני שום קצוץ דק2 כפות חמאה קורט אגוז מוסקטמלח ופלפל לפי הטעםבמחבת גדולה ממיסים את החמאה ומטגנים קלות את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את התרד והתבלינים ומטגנים במשך 3 דקות.מערבבים את הקורנפלור* לתוך ה"יוגורמה" ושופכים למחבת.לטגן עד להסמכה הרצויה.*תוספת הקורנפלור לתוך ה"יוגורמה" מחזקת אותו ומאפשרת לו להגיע למצב של רתיחה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

הרוטב הבא מומלץ על תפו"א אפוי, אורז, פסטה, וכל העולה על דעתכם.
כמו כן, כדאי להכין את הרוטב מיד לפני ההגשה.

מצרכים:
400 גרם תרד קפוא (מופשר)
1 כוס "יוגורמה"
2 כפיות שטוחות קורנפלור
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום קצוץ דק
2 כפות חמאה
קורט אגוז מוסקט
מלח ופלפל לפי הטעם

במחבת גדולה ממיסים את החמאה ומטגנים קלות את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את התרד והתבלינים ומטגנים במשך 3 דקות.
מערבבים את הקורנפלור* לתוך ה"יוגורמה" ושופכים למחבת.
לטגן עד להסמכה הרצויה.

*תוספת הקורנפלור לתוך ה"יוגורמה" מחזקת אותו ומאפשרת לו להגיע למצב של רתיחה.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר