רוטב סלסה

רוטב הסלסה הקאלסי עם טוויסט ישראלי. את הרוטב מומלץ להגיש לצד דברי מאפה חמים

חומרים:
4 עגבניות רכות
1 אבוקדו רך
1 כפית סחוג
שן שום כתושה
חצי צרור בזיליקום, עלים בלבד
מלח, פלפל.
רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה:
מערבבים עגבניות, אבוקדו, סחוג, שום, בזיליקום, מלח ופלפל במעבד מזון עם סכין פלדה.
מזליפים שמן זית תוך כדי ערבוב.


מסעדת 'סלסה', דרך אם המושבות 94, פארק אזורים ק.אריה, פתח תקווה, טלפון: 03-9291535

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר