ריבת בצל

חומרים להכנה1 ק"ג בצל חתוך לחצאי פרוסות750 גרם סוכר5 ס"מ שורש ג'ינג'ר מקולף ומגורר1 כוס יין לבןאופן ההכנהמאדים את הבצל בסיר רחב עם כפית חמאה וכפית שמן, עד שמאבד את רוב הנוזלים.מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים על אש נמוכה כשעה תוך ערבוב עד שהריבה מסמיכה.

חומרים להכנה
1 ק"ג בצל חתוך לחצאי פרוסות
750 גרם סוכר
5 ס"מ שורש ג'ינג'ר מקולף ומגורר
1 כוס יין לבן

אופן ההכנה
מאדים את הבצל בסיר רחב עם כפית חמאה וכפית שמן, עד שמאבד את רוב הנוזלים.

מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים על אש נמוכה כשעה תוך ערבוב עד שהריבה מסמיכה.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר