fbpx

ריבת פארסניפ

מצרכים:1 ק"ג פארסניפ קלוף 1 ק"ג סוכר 1 וחצי כוסות מים 2 לימונים 1 מקל קינמון אופן ההכנה:חותכים פארסניפ לקוביות קטנות. מכניסים פארסניפ, סוכר, מים, לימון חצוי, מקל קינמון ומיץ מלימון אחד לסיר ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל בחום בינוני עד להחלפת הגוון לחום בהיר. יש לערבב את התערובת מידי פעם. מוציאים את הקינמון ושומרים את הריבה בצנצנת. אגב, הלימונים המבושלים טעימים מאוד לאכילה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
1 ק"ג פארסניפ קלוף
1 ק"ג סוכר
1 וחצי כוסות מים
2 לימונים
1 מקל קינמון

אופן ההכנה:
חותכים פארסניפ לקוביות קטנות. מכניסים פארסניפ, סוכר, מים, לימון חצוי, מקל קינמון ומיץ מלימון אחד לסיר ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל בחום בינוני עד להחלפת הגוון לחום בהיר. יש לערבב את התערובת מידי פעם.
מוציאים את הקינמון ושומרים את הריבה בצנצנת. אגב, הלימונים המבושלים טעימים מאוד לאכילה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר