fbpx

ריבת תפוחים

חומרים1 ק"ג תפוחים800 גר' סוכרחצי כוס מיםלימון חתוך לקוביותמיץ מלימון אחד1-2 מקלות קינמוןההכנהמכניסים פרי, סוכר ומים ומבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה. מערבבים מדי פעם, לאחר כ-רבע שעה להכניס מקל קינמון.מקררים היטב ומכניסים לצנצנות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
1 ק"ג תפוחים
800 גר' סוכר
חצי כוס מים
לימון חתוך לקוביות
מיץ מלימון אחד
1-2 מקלות קינמון

ההכנה
מכניסים פרי, סוכר ומים ומבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה. מערבבים מדי פעם, לאחר כ-רבע שעה להכניס מקל קינמון.
מקררים היטב ומכניסים לצנצנות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר