רנצ'ו – ארגנטינה בגליל

דודי אייזן שלקח את הפיקוד על מסעדת רנצ'ו בדישון, מבהיר כי החלק הכי חשוב בעבודת המטבח שלו הוא לבחור את נתחי הבשר שהוא קונה, ואיכות הבשר נמדדת בטיב הבשר ובאופן חיתוכו. לכן רנצ'ו מיועדת למי שאוהב ומעריך בשר

רנצ'ו לא רוצה שתקראו לה מסעדה גלילית. לרנצ'ו בדישון יש בעלים חדשים, קונספט חדש, ומטבח שחושב בארגנטינאית.

דודי אייזן שלקח את הפיקוד על מסעדת רנצ'ו בדישון, מבהיר כי החלק הכי חשוב בעבודת המטבח שלו הוא לבחור את נתחי הבשר שהוא קונה, ואיכות הבשר נמדדת בטיב הבשר ובאופן חיתוכו. לכן רנצ'ו מיועדת למי שאוהב ומעריך בשר.

המסעדה ממוקמת בלב ארץ היין הגלילי, על רכס הרי נפתלי בסמוך למתחם טרקטורוני דישון, ומשקיפה אל עמק החולה. המסעדה משרתת בעיקר קבוצות מטיילים שמגיעים ליהנות משלל האטרקציות שיש לגליל להציע.
כל מנה נעשית בזמן אמיתי, כולל המבורגר שנעשה מנתחי אנטריקוט ומוגש על לחמנייה.

מאחר שמדובר במסעדה ארגנטינאית כשרה, ההתמקדות היא באנטרקוט – ככל הנראה אחד מנתחי הבשר הבודדים המצליח להתמודד עם תהליכי ההכשרה וההמלחה ועדיין להישאר עסיסי. במסעדה מוגשת גם סינטה – ראו בתמונה.

רנצ'ו
מושב דישון בגליל העליון
טל. 04-6904494

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר