חומרים ל-4 מנות:
4 פילטים של אמנון (150 גרם כל אחד) פרוסים לרצועות במשקל 50 גרם האחד
170 גרם עדשים ירוקים
1/3 כוס כוסברה טרייה
כוס טחינה דלילה
כוס קמח לקימוח הדג
חצי כפית מלח ופלפל
כ-1/3 כוס שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
מבשלים עדשים במים עד ריכוך (כ-25 דקות), מסננים ומוסיפים את הכוסברה ואת הטחינה, ומערבבים בעדינות.
את רצועות הדגים מתבלים במלח ופלפל, ומקמחים את הצד של העור.
מטגנים את הצד המקומח כ– 2-3 דקות.
הגשה:
מניחים 3 רצועות דג על ערימת עדשים ומגישים.