שבועות במסעדות: גבינות עם כל דבר – כמעט…

שבועות במסעדת "מקום בלב" עם חנות לחמים תוצרת עצמית
מסעדת הגן "מקום בלב" שברעננה חוגגת את השבועות בפתיחה של חנות ללחמים, גבינות ושלל מטעמים מתוצרת המקום. כמו כן תתקיים תערוכת כלי חקלאות עתיקים, הופעה של שירים ממחזות זמר ועוד.
הופעה של מוטי וקאיה שוורץ ברפרטואר שירים ממחזות זמר, מוצאי שבת 7.6 משעה 20:30, כניסה חופשית בהזמנת מקום מראש.
מקום בלב, פרדס משותף 5, רעננה, 09-7741575.


ארוחה חלבית, תערוכה ושירה בבית שלום במטולה
לקראת חג השבועות, עונת קטיף הדובדבנים ובמסגרת אירועי פסטיבל השירה בבית שלום במושבה מטולה שייערך במהלך חג השבועות, תתקיים ארוחה חלבית מסורתית במסעדת בית שלום במטולה, לצד פתיחת תערוכת אמנות, וערב שירה עברית בהנחיית המוסיקאי עפר גביש: ערב שבועות, יום ראשון 8 ביוני בשעה 19:00.
בערב האירוע, ובמיוחד לרגל השבועות, מציעה המסעדה החלבית בבית שלום מבחר מנות גבינה תוצרת בית, עוגות גבינה ומנות מאפים, ירקות ודגים. כולל עוגת גבינה על פי מתכון מיוחד בן יותר מ- 100 שנה, בתוספת דובדבנים טריים ממטעי הפרי של משפחת הוד.
המופע והתערוכה פתוחים לקהל במחיר 20 ₪. מספר המקומות מוגבל.
לפרטים נוספים והזמנות לאירוע – מרים הוד – 057-7707845


שבועות במסעדת SEATARA: צלחת פירות טריים לסועדים
מסעדת SEATARA שבמתחם סי אנד סאן בצפון תל אביב תקבל את חג שבועות בלבן, והסועדים יקבלו לשולחנם צלחת פירות ארצנו לצד הארוחה, וכן יוכלו ליהנות מספיישלים כגון צלחת גבינות בוטיק אירופאית הכוללת גבינות כגון קצ'וטה, גורגונזולה, קמבוזולה, אולד אמסטרדם ודאבל גלוסטר.
מחיר צלחת הגבינות – 49 שקלים לקטנה ו- 79 שקלים לגדולה.
עוד תוצע במקום חגיגה של יינות לבנים ואדומים ויין רימונים, לצד דגים מדגת הים הטרייה.
בתוקף ב- 8-9 ביוני.
סיטרה SEATARA רח' רוזנבלום הרצל 8, "סי אנד סאן", תל אביב טלפון: 03-6996633


חוגגים שבועות בחיק הטבע במסעדת "כרמים" מושב סגולה
בשבועות יציע השף סהר רפאל, לצד הקונדיטורית אפרת ריכטר, תפריט שבועות אנין.
בין השאר:
אורנג'יני – כדורי ריזוטו עם גבינת צאן, עגבניות מיובשות, זיתי קלמטה ועשבי תיבול בציפוי פריך מוגש ברוטב יוגורט (34 ₪)
סלמונצ'לו – סלמון בעישון קל במילוי גבינות צאן על קרם חצילים בליווי למונצ'לו (41 ₪)
פילה דניס על מצע עלי גפן ממולאים ברוטב שמנת ופלפל מדגסקר (89 ₪).
לזניה גבינות ברוטב נפוליטנה ופטריות שיטאקי (58 ₪ )
פילו מסקרפונה אגסים – שכבות פילו מקורמל במילוי קרם מסקרפונה ואגסים שיכורים (37 ₪ )
כרמים – מושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4), טל': 08-8505859


מסעדת אדלינה בקיבוץ כברי
השפים אדלינה גודפלד ורושדי דקוואר עם ספיישלים על טהרת גבינות בוטיק:
סלט עלים עם עגבניות שרי, צנונית, עשבי תיבול, גבינת פטה ופרי העונה – 38 ₪
קנלוני ממולא בברוקולי, עגבניות וגבינת ריקוטה בקרם פלפלים ופרמג'ן – 78 ₪
כנאפה "אדלינה" במילוי גבינת עזים איכותית בליווי גלידת פיסטוק – 31 ₪
מסעדת אדלינה – קיבוץ כברי טלפון: 04-9523707


'JOSEF' קפה בר מסעדה החדש בפארק המדע ברחובות, עם מנות גבינה מיוחדות לשבועות:
פטריות פורטבלו צלויות בגריל מוקפצות בשמנת מוסקט ויין לבן בעידון קונפי שום ועלי ריחן – 33 ₪
פניני עזים – לחמניית דגנים פריכה במלית גבינת עיזים ,חצילים קלויים, פסטו מעודן,עלי חסה עגבניות ועלי בזיל – 32 ₪
רביולי גבינת עיזים ברוטב שמנת רוקפור ותאנים בניחוח טרגון – 45 ₪
אמריקן קרים צ'יז – עוגת גבינת שמנת אפויה בניחוח ווניל וציפוי קרם פרש – 29 ₪
רח' המדע 1, פארק המדע, רחובות טל': 08-9465552


מסעדת נתנאל גורמה בכפר במושב סגולה
ביום שישי 6.6 ארוחות בוקר לקראת שבועות עם המון מטעמי גבינות:
בוקר של מלכים: אומלט גבינות לבחירתך, שושנות סלמון מעושן בעיטור קוויאר כתום, גבינת קממבר, עיזים ופטה בשילוב ירקות חתוכים, עלי בייבי, זיתים ולחם הבית חם ופריך, בשילוב משקה טבעי וקפה לבחירתך – 49 ₪. כשר.
מושב סגולה 17 – בין צומת קסטינה לצומת פלוגות טלפון: 08-8609999


מסעדת אלפרדו האיטלקית הכשרה בפארק אזורים: חגיגה קלאסית בלבן
במסעדת אלפרדו יחגגו את שבועות עם יריית הפתיחה של המרפסת הקייצית של המסעדה. השף אסף לרנר עם שלל מנות על טהרת גבינות, דגים ויין אדום ולבן שיוגש על חשבון הבית לסועדים במקום.
עוד יפתיע השף עם ספיישלים מיוחדים מטאבון המסעדה. למשל:
גלילות חצילים במילוי תערובת גבינות, פלפלים קלויים וצנוברים על מצע חסה ברוטב ויניגרט – 33 ₪.
מסעדת אלפרדו: פארק אזורים, אם המושבות 94, א.ת קריית אריה, פתח תקווה טלפון: 03-9230643


וחג שבועות תעשה לך בארוחת ערב חג בשרתון ת"א
מזנון חלבי עם מגוון מנות פתיחה חלביות, מנות עיקריות על טהרת החלב, וקינוחים כמסורת חג הביכורים.
מסעדת הקום קום (קומה R), בין השעות: 22:00-19:00. מחיר: 255 ₪


עוגות גבינה חגיגיות של הקונדיטוריה האוסטרו-הונגרית "דליתה"
קונדיטוריית "דליתה" של השפית קונדיטורית דלית גולן ובן זוגה אמיר פלדינגר, מציעה מגוון מאפים בסגנון אוסטרו – הונגרי, ולקראת החג הכינה דלית מגוון רחב של עוגות גבינה ייחודיות למקום.
בין העוגות: עוגת גבינה קרה בשילוב אוכמניות ובעיטור רולדות עם ריבת משמש – 95 ₪ לעוגה שלמה; פרסבורגר במילוי גבינת ריקוטה – 25 ₪ קטן, 40 ₪ גדול; גומבוץ גבינה – כופתאות גבינה מגולגלות בפירורי לחם מסוכרים.
דליתה – בן יהודה 146, טלפון: 03-5292649


בריא, קליל ומזין – שבועות ב"באו"
BAO הינו מקום חדש בבעלות הצמד שהביא את ZUPPA – המרקיה הקונספטואלית שחיממה את החורף. מדי יום 4-5 מנות דים-סאם מתחלפות בנוסף לשני דים- סאמים מתוקים.
לשבועות, מלבד המגוון המתחלף והתפריט הרגיל יכינו ב"באו" ספיישל של דים סאם במילוי של פטה וירקות, דים סאם עם תרד וטופו, דים סאם תפוחים ווניל שיוגש עם רוטב חמאה וקרמל.
מחיר ליחידת דים סאם – 10 ₪, מחיר לגיוזה – 8 ₪.
BAO – אבן גבירול 138 ת"א, טל': 03-6020291, למשלוחים תפנוקיה: 1700-700307.


"לה פלאנצ'ה" – שבועות בארץ הבאסקים
בימים אלו נפתחה ברחוב ירמיהו בת"א מסעדת "לה פלאנצ'ה" – מסעדה המגישה אוכל באסקי.
בשבועות יוגשו במקום מבחר מנות, מהמטבח הבאסקי, המשלבות סוגים שונים של גבינות וטעמים מפתיעים. בין הספיישלים לשבועות:
פלטת גבינות ולחם תאנים – גבינות באסקיות עם לחם עם תאנים – 55 ₪
סלט פלפלים וגבינת המאירי – פלפלים קלויים כבושים בחומץ חרז עם גבינת עיזים צפתית – 33 ₪
סלט עשבים – עשבים טריים עם גבינת מנציגו, שמן זית ולימון – 32 ₪
לה פלאנצ'ה, רח' ירמיהו 54 ת"א, טל': 03-6047222


למטיילים בשבועות: לא לפספס עצירה במסעדת "אלבאבור"
מסעדת "אלבאבור" מגישה מעדנים נפלאים מהמטבח הערבי-גלילי המסורתי. למטיילים מומלץ לעצור במסעדה באום- אל- פאחם, על כביש ואדי ערה.
בשבועות יגישו ב"אל- באבור" מגוון מנות לבנה עם תוספות שונות, כגון: לבנה עם שום, לבנה עם חרדל, קישואים עם לבנה.
לקינוח: כנאפה עשירה ואותנטית במילוי גבינת עיזים.
אלבאבור – אום אל פחם, צומת עין איברהים, כביש ואדי ערה, טלפון: 04-6114141


שבועות חושני ב"אגאדיר"
ברשת ההמבורגר "אגאדיר" יגישו בנוסף לתפריט ולכבוד חג השבועות קוקטייל מיוחד באווירת הקיץ שבפתח: סופר קלאסיקו: קאווה, ברנדי ותפוחים – 42 ₪.
באגף הקינוחים, במיוחד לשבועות: שטורויזל בננה עשוי משכבות של בננות, טופי, פירורי עוגיות, קצפת, קרם וניל ומרנג – 33 ₪
טלפון כלל רשתי 5690* (כולל משלוחים)


ספיישלים חגיגיים בביסטרו השף "אדורה"
השף אבי ביטון מביסטרו "אדורה" יגיש במהלך חג השבועות גם מנות ספיישל לצד התפריט המתחדש של המסעדה:
קראמבל של סרטנים כחולים, גבינת עיזים ותרד – 39 ₪
פלאפל של פטריות בר עם פרמז'נו רג'יאנו – 46 ₪
אדורה – רח' בן יהודה 226 ת"א טלפון 03-6050896


בופה שבועות חגיגי במיוחד במסעדת דיטה
לכבוד החג יפתחו בדיטה את "בופה הבר של דיטה" עם גבינות, סלטים, נקניקים. מזנון חופשי הכולל גבינות רוקפור, גבינת שמנת וסלמון מעושן, גבינה בולגרית מגורדת, גבינה בולגרית קוביות עם זיתים שחורים ועגבניות שרי, מוצרלה בשמן זית, גבינת שמנת עם עירית ובצל ירוק, דג מטיאס בתחמיץ, סלט ישראלי קצוץ דק, סלט עלים ירוקים, שני סוגי חלבה אותנטית (שוקולד ופיסטוק שקדים), קוראסונים (שוקולד, חמאה וקינמון), גרנולה ויוגורט. שלושה סוגי ביצים, לחם הבית משוח בפסטו ושמן זית, ושלושה סוגי ריבות, שתייה קרה וחמה.
מחיר הארוחה 54 ₪ לסועד. בין השעות 8:00-13:30 ביום ב' 09.06 , חג השבועות, ובסוף השבוע.
לקינוח יגישו בדיטה עוגת גבינה אפויה בליווי קרם מנגו ופירות יער – 33 ₪.
דיטה – רוטשילד 45 ת"א, טל. 03-5604222


מטעמי גבינות ב"ננה"
בבר מסעדה "ננה" בנווה צדק חוגגים את שבועות כמיטב המסורת בשלל מנות חלביות של השף פיטר שיקלושי. בין הספיישליםף
ניוקי תרד וגבינת ריקוטה – 59 ₪
פחזניות גבינת רוקפור – 42 ₪
כופתאות גבינה הונגריות- 29 ₪
מרק חציל קלוי עם גבינת עיזים- 32 ₪
ננה – רחוב אחד העם 1 נווה צדק ת"א, טל. 5161915 – 03


המעדנייה הבשרית של חינאווי מציעה מבחר של גבינות ויין לשבועות
בשארה חינאוי, דור שלישי למשפחת קצבים רבת מוניטין, מציע לכבוד שבועות גם גבינות איכותיות ומבחר יינות של יקב "פלאם".
בין הגבינות: 4 סוגי פרמזן שונים מיובאים מאיטליה, קממבר וברי מצרפת, לבנה של המחלבה אלרוחה, גורבט – פטה מיוחדת שמגיעה מדנמרק.
חינאוי – אטליז ומעדני בשר,סניף יפו- רח' יפת 180 טל' 03-5075618; סניף רמת אביב – רח' רודנסקי 5 מרכז מיניקן טל': 03-6997878; סניף תל ברוך צפון אהרון בקר 8, מרכז מיקדו. טל': 03-6443004


מל ומישל – שבועות בסגנון איטלקי ים- תיכוני
בימים אלו נחנך תפריט הקיץ החדש של המסעדה, תפריט קליל ומרענן המתאים לעונה.
בין המנות החדשות:
אספרגוס צרובים עם ביצה עלומה, גורגונזולה ואיולי לימון – 46 ₪
לינגוויני בראגו עגל, בייקון, ברווז וגבינת ריקוטה – 84 ₪
טלייריני בשמן זית טוסקני, עגבניות קיץ, זיתי תזוס, גבינת פטה ובזיליקום צעיר – 78 ₪
מל ומישל, רחוב בן יהודה 155, ת"א, טלפון: 03-5293232


"קאזה דו ברזיל" באילת מתכוננת לחג השבועות עם שיפודי חלומי
שף אומברטו טוקוס יפתיע עם שיפודי אננס-קיווי-בננה-חלומי על גריל פחמים.
כמו כן, תפריט הבשרים יוגש כרגיל.


מסעדת "בוסטון פיש&גריל" באילת: מנה מיוחדת ורומנטית
בוסטון פיש&גריל בשבועות: על רקע ניגוני סקסופון, יציע שף אלי סבירסקי פלטת גבינות זוגית ורומנטית ובקבוק יין גמלא אדום או לבן, במחיר של 89 שקלים לזוג..
פלטת הגבינות כוללת 7 גבינות עשירות שונות, לצד פוקצ'ה וירקות חתוכים.
"בוסטון פיש&גריל", טיילת הרויאל ביץ' באילת, טל. 08-6333007, www.boston-gril.co.il


רשת "קאנאפ'ס": קומבינציות גבינה לחג השבועות
"קאנאפ'ס", המיזם הקולינרי החדש באזור הבורסה ברמת גן, מציע לקראת חג השבועות מבחר של קומבינציות גבינה שישדרגו את שולחן החג, ללא מאמץ מיותר. יש להרים טלפון, והמשלוח יגיע מוכן לזירת החג.
בין קומבינציות הגבינה המיוחדות לחג: קאנאפסוס – גלילת חצילים עם גבינת צאן; קומבינציה קאפרזה – בייבי מוצרלה, עגבניות מיובשות ובזיליקום; קומבינציה טוסקני – קונפיטורת תאנים, גבינת דונאבלו כחולה, ענבים שחורים ותותים.
באריזות של 12 יח' – 70 ₪, 20 יח' – 110 ₪
בנוסף 50 סוגי קומבינציות שונות המיוחדות לרשת, כולן על מצע של פרוסות לחם, השומרות על טריותן גם לאחר 24 שעות.
רשת קאנאפ'ס, טל. 1-800-83-43-99 , www.canapes.co.il


רשת Black Bar 'n' Burger צובעת את השחור בלבן
בהמשך למגוון ההמבורגרים, מוצע לקנח במהלך החג בעוגת הגבינה "תגיד צ'יז", יצירתו של השף והבעלים צחי בוקששתר.
מתחם One Plaza, באר שבע. טל. 1-599-555550
רח' הברזל 23, רמת החי"ל, תל אביב. טל. 03-6441000
רח' המדע 6, פארק המדע, רחובות. טל. 08-9361230
סינמה סיטי, רמת השרון. טל. 03-6991100



פיצה גוסטו
לכבוד שבועות החליט השף שי דובלרו לשדרג את התפריט של Gustoבסדרת סלטים חדשה אשר תלווה את פיצות הגורמה שלו. בנוסף, ברוח החג, כל המזמין פיצה משפחתית (66-87 ₪) וסלט (25 ₪) יקבל במתנה מארז גלידה איכותית של גלידריית וניליה (300 גרם). המבצע בין התאריכים 7-14 ביוני.
Gusto- א'-ה', 12:00-1:00 שבת, מוצ"ש-1:00. טלפון להזמנות: 03-6093515


Lucca האיטלקית במרינה הרצליה
לכבוד חג שבועות מציעה מסעדת Lucca האיטלקית במרינה הרצליה, ארוחה חגיגית על טהרת הגבינות והירקות ב- 130 ₪. תפריט הארוחה כולל מנה ראשונה – סלט קפרזה פרוסות של עגבנייה, מוצרלה בופלו בליווי סלט ארוגולה מתובל בשמן זית, מנה עיקרית לבחירה – ריזוטו כרובית וריקוטה בשילוב פירורי לחם פריכים עם צ'ילי ואנשובי או רביולי ריקוטה תרד ברוטב שמנת, יין לבן ופרמז'ן ולקינוח, פירות יער ותותים עם קרם ריקוטה וניל. את הארוחה תלווה כוס יין לבן.
Lucca – השונית 2 מרינה הרצליה טלפון: 09-9514000, שעות פתיחה: א'-ה' 12:00-24:00 שישי שבת 12:00-1:00


רשת קונדיטוריות בוטיק Bleecker Bakery,
לכבוד חג שבועות, Bleecker Bakery – רשת קונדיטוריות בוטיק, ושף קונדיטור אורן בקר, מציעים את הקולקציה הלבנה – שלל קינוחי גבינות ומאפים, בסניפי הרשת בפתח תקווה, נתניה וזכרון יעקב.
בין השאר: מקרון קינמון במלית קרם גבינת ריקוטה (2.5 ש"ח ליח'), פאי שיש של קרם גבינה לבנה וגבינת שוקולד מריר עשירה (29 ₪ ב- TA או 31 ₪ במקום), מוס גבינה טרופי מרענן על תחתית ביסקוויט מנגו (66 ₪ לקילו).
Bleecker Bakery – פתח תקווה, יכין סנטר דרך יצחק רבין 17,טלפון: 03-9234000
Bleecker Bakery – מתחם פולג, רחוב גיבורי ישראל 17, טלפון: 09-8659777
Bleecker Bakery – זכרון יעקב, מתחם "מול זכרון" , טלפון: 04-6293131



חגיגת רביולי ב"דאנטה"
שף אבירם שטיינמץ ממסעדת "דאנטה" האיטלקית בחיפה, יציע בחג השבועות, ימים ראשון ושני ה- 8 וה-9 ביוני, מגוון מנות ספיישל של רביולי ממולא בגבינות משובחות: סלט עלים ושורשים, אגוזי מלך מסוכרים ורביולי גבינות צאן מטוגנים בויניגרט בזיליקום (25 ₪) רביולי ריקוטה תרד בקרם סלמון מעושן וקוויאר סלמון כתום (55 ₪) ובמתוקים- רביולי גבינת שמנת, צימוקים בוורמוט וגרידת תפוזים ברוטב שוקולד חם (25 ₪).
דאנטה- שדרות הנשיא 119, חיפה. טל. 04-8371173


הגלידרייה האיטלקית דולצ'ה מלודי
הגלידרייה האיטלקית דולצ'ה מלודי מציעה לכבוד חג השבועות קולקצייה של גלידות מקוריות בטעמים של קינוחי גבינה, לצד מרקמים חדשים המתקשרים עם הטעמים המזוהים של החג: גלידה בטעם עוגת קרמשניט, גלידה ריקוטה תאנים, וגלידת מסקרפונה קדאיף. גלידרייה דולצ'ה מלודי. בן יהודה 122, תל אביב טל': 03-5274008


מסעדת "לבן" הירושלמית
בערב שבועות, 8 ביוני, חונכים במסעדת "לבן" הירושלמית תפריט יין חדש, בליווי תפריט גבינות חגיגי. לשולחן יוגשו מבחר טפאסים ופוקאצ'ה טבעית בליווי טעימות של יינות מתפריט היין החדש, מישראל ומאיטליה. בתפריט: קנלוני עם מסקרפונה, פטריות פורצ'יני ופרמזן רג'יאנו, גבינת סנט מור חריפה עם אגסים בקרמל ותבלינים וקרוטוני בריוש, פלחי אנדיב בפונדו גבינה כחולה ופירות יער טריים, בייבי פנצנלה מעגבניות שרי צהובות, כדורי ריזוטו מטוגנים (ריאנציני) במילוי מוצרלה די בופאלו, סלט ריג'לה וגבינת תום, ברוסקטה עם קרם חמציץ וגבינת פטה.
מחיר הארוחה 120 ₪.
התפריט ירוץ החל מהשעה 19:00 ועד השעות הקטנות של הלילה – תיקון שבועות.
לבן – סינמטק ירושלים, דרך חברון 11, ירושלים. 02-6737393


מאיה בת"א
לרגל שבועות, מסעדת מאיה ביד חרוצים יוצאת במבחר מנות לבנות לשבועות בליווי יינות לבנים שמתאימים לכל מנה. רביולי גבינות ברוטב דבלים יין אדום ושמנת. מאפה פורטבלו במילוי גבינת עיזים. ניוקי עם פירות ים ברוטב שמנת וגבינת רוקפור. עוגת גבינה ופירות אדומים. ממתק טובלרון שוקולד לבן ופינה קולדה. לצד הארוחה ניתן לשלב גם קוקטיילים חלביים מתאימים למנות מהתפריט.
מאיה – יד חרוצים 13, תל אביב. 03-6335355


קויאה במשמר השרון וקיסריה
רשת מסעדות קויאה שבמשמר השרון ובקיסריה, תציע במהלך החג בימים ראשון ושני, 8-9 ביוני, מנה ראשונה של קיש גבינות, מנה עיקרית של רביולי גבינות, ולקינוח עוגת גבינה אוורירית.
מוצע ללוות את המנה עם יין לבן ממבחר יינות הבוטיק הישראליים המוגשים בקויאה.
9095*, קיסריה – פארק תעשייה, משמר השרון – צומת העוגן


תמול שלשום בירושלים
בתמול שלשום המסעדה ומוסד התרבות הירושלמי, מבשלים מנה מיוחדת לשבועות ברוח החג הלבן. במסעדה מוגש תפריט חדש, חלבי וכשר, שנבנה בידי השף-יועץ והאופה ירון וינקלר (ארקדיה). .
לארוחת חג כשרה למהדרין מציעים בתמול שלשום ראשונות: סלט אמנדה – קישואים טריים ופטריות פורטובלו מוקפצים בחומץ בלסמי, מוגשים על מצע ירקות טריים עם גבינת פטה וחציל (49 ₪); לעיקרית מנת ספיישל שבועות פילה פרידה פושר- ברוטב צנובר, פיסטוק ועשבי תיבול (73 ₪), למנה אחרונה ומתוקה אפשר ליהנות מסחלב סיני עם ריבת חלב ופלחי בננות (21 ₪).
תמול שלשום – רחוב סלומון 5, נחלת שבעה ירושלים. 02-6232758

'הגנס' מזמינה לחוויה של אוכל וישיבה במרחב ירוק
בכל המנות המוצעות לקראת החג ישולבו גבינות.
מנות עיקריות: שרימפס על ניוקי פרמז'נו למנה עיקרית – 89 ₪; פילה בס על מצע של חציל בלאדי, פטה, עגבניות ובזילי למנה עיקרית – 89 ₪. מנה אחרונה: טארטלטים של פירות העונה ברוטב זביונה – 28 ₪.
הגנס, רח' משה סנה 199 (בין תחנת דלק פז והכפר הירוק), רמת השרון, טל. 03-644-75-75, www.agnes.co.il







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה