שבוע גורמה העשירי: השבוע תאכלו שלוש מנות ב- 89 ש"ח ב- 80 מסעדות

האירוע הקולינרי "שבוע גורמה" חוזר זו הפעם העשירית, ויתקיים בין התאריכים 24.8 – 2.9 עם ארוחות הכוללות מנה ראשונה, עיקרית וקינוח ב- 89 ₪.

השנה חברו לשבוע גורמה חברי עמותת נגישות ישראל, אשר יעברו בין המסעדות המשתתפות וידרגו את רמת נגישותן באתר REST ובאתר הבית של העמותה.

במהלך "שבוע גורמה" יציגו המסעדות המשתתפות קשת טעמים מהמטבחים השונים כמו האסיאתי, האיטלקי, הצרפתי והספרדי, ויציעו לקהל הזדמנות לחוות וליהנות מטעמים חדשים במחיר נוח יחסית.
התפריט יוגש בכל ימי השבוע ובכל שעות היממה בלמעלה מ- 80 מסעדות משתתפות מרחבי הארץ, ביניהן עד העצם, Kitchen, אודאון, פורלין, Libra, ג'אפרו, דגים 206, Minna Tomei, ננוצ'קה, ערבסקה, רוסו, איזדורה, קויאה, אלי אולי, ווייט הול, דרוקרס, שה רומי, ג'קו, ועוד רבות וטובות.

בין המנות שיוגשו במסעדות בשבוע גורמה:
במסעדת ננוצ'קה: "קולאשי" – תבשיל בקר באגסים, ירקות שורש, גרידת לימון ויין.
ב- MAIA יגישו חזה עוף "אונאסיס" ממולא בתרד, פטריות יער וחזה אווז מעושן ברוטב פלפלים קלויים ופירה תפו"א.
ב- Minna Tomei מציעים מנת "מינה תאי אדום" – נתחי סירליון עם חצילים, שעועית ירוקה ועגבניות שרי ברוטב חלב קוקוס וקארי על מצע אורז.
באוונגרד – תוכלו לפתוח את הארוחה עם מגדלי חציל בפסטו – מגדל של פרוסות חצילים מטוגנות וממולאות בגבינת עיזים,קוביות עגבניה ועלי בזיליקום טריים, המוגשים עם רוטב פסטו שמנת חם.
במסעדת אינדירה תיהנו ממנה מסורתית של "טיקה מסאלה" – נתחי חזה עוף צלויים ומעושנים בתנור הטנדור ומבושלים ברוטב עגבניות ותבלינים מסורתיים.

את רשימת המסעדות המשתתפות והתפריטים המוגשים תוכלו למצוא באתר rest.co.il

שבוע גורמה מתקיים בהפקת חברת טלטל יזמות שיווק והפקה, ובחסות עיתון מעריב ואתר rest.co.il.


בתמונה (מימין לשמאל): יוסי צרפתי – Kitchen, יניב גור אריה – ג'אפרו, בני אשכנזי – איזדורה, אנטוניו מנסה – אלי אולי, מיקה שרון – Libra.
צלם: אנטולי מיכאלו






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה