fbpx

שווארמה עוף בטורטיה אפויה

מצרכיםחומרים ל-4 מנות: 800 גרם בשר עוף מפורק ללא עצמות חתוך לרצועות דקות (לבקש מהקצב) תרסיס שמן קנולה של PAM 2 בצלים חתוכים רצועות 1 שן שום כתושה מלח פלפל שחור לפי הטעם 1/2 כפית כורכום 1/2 כפית פפריקה 1/2 כפית כמון כפית חומץ 4 טורטיות ( אפשר לקנות במרכולים מגיע קפוא ) אופן ההכנה1. מערבבים את רצועות העוף הבצלים התבלינים והחומץ, מרססים את העוף כ 8 שניות בתרסיס שמן קנולה של PAM מערבבים ומניחים בכלי קעור למשך שעה במקרר . 2. מחממים מחבת טפלון עמוקה על להבה גבוהה למשך כ -2 דקות . 3. מוסיפים למחבת החמה את בשר העוף המתובל, מטגנים ובוחשים עד שהעוף מוכן מכל צידו. 4. ממלאים את הטורטיות בבשר העוף ומגלגלים . 5. מניחים בתבנית את גלילות הטורטיה הממולאות ומרססים במעט עם שמן קנולה של PAM . 6. אופים את הטורטיות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד לפריכות ומגישים כ 3 עד 5 דקות . האתר של ליימן שליסל
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 





מצרכים
חומרים ל-4 מנות:

800 גרם בשר עוף מפורק ללא עצמות חתוך לרצועות דקות (לבקש מהקצב)
תרסיס שמן קנולה של PAM
2 בצלים חתוכים רצועות
1 שן שום כתושה
מלח פלפל שחור לפי הטעם
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
1/2 כפית כמון
כפית חומץ
4 טורטיות ( אפשר לקנות במרכולים מגיע קפוא )

אופן ההכנה
1. מערבבים את רצועות העוף הבצלים התבלינים והחומץ, מרססים את העוף כ 8 שניות בתרסיס שמן קנולה של PAM מערבבים ומניחים בכלי קעור למשך שעה במקרר .
2. מחממים מחבת טפלון עמוקה על להבה גבוהה למשך כ -2 דקות .

3. מוסיפים למחבת החמה את בשר העוף המתובל, מטגנים ובוחשים עד שהעוף מוכן מכל צידו.

4. ממלאים את הטורטיות בבשר העוף ומגלגלים .

5. מניחים בתבנית את גלילות הטורטיה הממולאות ומרססים במעט עם שמן קנולה של PAM .

6. אופים את הטורטיות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד לפריכות ומגישים כ 3 עד 5 דקות .

האתר של ליימן שליסל

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר