שווארמה רול הודו

מתבלים את רצועות השווארמה במלח, פלפל, כף סילאן וחצי מכמות התבלינים
המועצה לענף הלול מציעה לאוהבי השווארמה מתכון טעים ועסיסי של שווארמה הודו רול

מצרכים ל- 4 מנות

1/2 ק"ג שווארמה הודו נקבה פרוס לרצועות דקות

מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם

2 כפות סילאן

1 כף פפריקה

1 כפית כמון

1 כפית כוסברה יבשה

1 כפית כורכום

3 כפות שמן

3 בצלים קלופים ופרוסים

להגשה

12 טורטיות

4 כפות טחינה

2 כפות עמבה

חומרים לסלט בצל וסומאק

1 בצל פרוס דק

1 כפית סומאק

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

מניחים בכל טורטייה 2 כפות שווארמה. מוסיפים טחינה, עמבה ופטרוזיליה
מניחים בכל טורטייה 2 כפות שווארמה. מוסיפים טחינה, עמבה ופטרוזיליה

אופן ההכנה

מתבלים את רצועות השווארמה במלח, פלפל, כף סילאן וחצי מכמות התבלינים.

מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל 8 דקות להזהבה.

מוסיפים את יתרת הסילאן ויתרת התבלינים.

מערבבים ומזיזים את תכולת המחבת לצדדים.

מוסיפים למרכז המחבת את רצועות השווארמה.

מטגנים עד שמשתנה הצבע, ומדי פעם מערבבים בכף עץ. אם נדמה שעדיין לא מוכן והתכולה מתחילה להתייבש ולהיחרך, מוסיפים מעט מים.

מכסים ומורידים את האש למינימום, או אפילו מכבים.

הרכבת המנה

בינתיים קולים את הטורטיות על מחבת יבשה.

מניחים בכל טורטייה 2 כפות שווארמה.

מוסיפים טחינה, עמבה ופטרוזיליה.

מגלגלים ומגישים עם סלט בצל וסומאק.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר