שוקולטה – Leonidas

מרכיבים100 גרם שוקולד מריר Leonidas2 כפיות דבש1 כפות סוכר1 כפית תמצית וניל 20 גרם חמאהשליש כוס שמנת מתוקהחצי כוס חלב 3 כפיות אמרטו1 כף קוניאק2 פרלין פנינת פיסטוק Leonidasאופן הכנהמחממים בסיר על אש נמוכה את כל המרכיבים למעט האמרטו, הקוניאק והשוקולד ומערבבים עד שנוצר מרקם אחיד (אין להביא לרתיחה). כאשר התערובת מתחילה לבעבע, שוברים לקוביות קטנות את השוקולד הישר לתוך הסיר וממשיכים לערבב עד שהשוקולד נמס כולו לתוך התערובת. מוסיפים את האמרטו והקוניאק ובוחשים עד לקבלת מרקם סמיך. מסירים מהאש ומוזגים לתוך ספל חרס. במרכז הספל מניחים את פנינת הפיסטוק של Leonidas.

מרכיבים
100 גרם שוקולד מריר Leonidas
2 כפיות דבש
1 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
20 גרם חמאה
שליש כוס שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
3 כפיות אמרטו
1 כף קוניאק
2 פרלין פנינת פיסטוק Leonidas


אופן הכנה
מחממים בסיר על אש נמוכה את כל המרכיבים למעט האמרטו, הקוניאק והשוקולד ומערבבים עד שנוצר מרקם אחיד (אין להביא לרתיחה).

כאשר התערובת מתחילה לבעבע, שוברים לקוביות קטנות את השוקולד הישר לתוך הסיר וממשיכים לערבב עד שהשוקולד נמס כולו לתוך התערובת. מוסיפים את האמרטו והקוניאק ובוחשים עד לקבלת מרקם סמיך.

מסירים מהאש ומוזגים לתוך ספל חרס. במרכז הספל מניחים את פנינת הפיסטוק של Leonidas.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר