מרכיבים
100 גרם שוקולד מריר Leonidas
2 כפיות דבש
1 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
20 גרם חמאה
שליש כוס שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
3 כפיות אמרטו
1 כף קוניאק
2 פרלין פנינת פיסטוק Leonidas
אופן הכנה
מחממים בסיר על אש נמוכה את כל המרכיבים למעט האמרטו, הקוניאק והשוקולד ומערבבים עד שנוצר מרקם אחיד (אין להביא לרתיחה).
כאשר התערובת מתחילה לבעבע, שוברים לקוביות קטנות את השוקולד הישר לתוך הסיר וממשיכים לערבב עד שהשוקולד נמס כולו לתוך התערובת. מוסיפים את האמרטו והקוניאק ובוחשים עד לקבלת מרקם סמיך.
מסירים מהאש ומוזגים לתוך ספל חרס. במרכז הספל מניחים את פנינת הפיסטוק של Leonidas.