שוקולטה SHOCK מחוזקת בליקר קפה מוגשת עם קצפת

 

מתכון ל-4 כוסות


4 בקבוקי שוקולטה SHOCK
1 מכל שמנת להקצפה 38%
3 כפות סוכר
שלושת רבעי כוס ליקר קפה איכותי
שוקולד מריר איכותי לקישוט

אופן ההכנה
1. מקציפים את השמנת והסוכר לקצפת יציבה.

2. בסיר מחממים את השוקולטה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הליקר, מערבבים ומסירים מהאש.

3. יוצקים את המשקה ל-4 כוסות, מזלפים מעל את הקצפת.

4. מגררים מעט שוקולד מעל ומגישים.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה