שוקולטה SHOCK מחוזקת בליקר קפה מוגשת עם קצפת

מתכון ל-4 כוסות <b<החומרים4 בקבוקי שוקולטה SHOCK1 מכל שמנת להקצפה 38% 3 כפות סוכר שלושת רבעי כוס ליקר קפה איכותי שוקולד מריר איכותי לקישוט אופן ההכנה1. מקציפים את השמנת והסוכר לקצפת יציבה. 2. בסיר מחממים את השוקולטה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הליקר, מערבבים ומסירים מהאש.3. יוצקים את המשקה ל-4 כוסות, מזלפים מעל את הקצפת.4. מגררים מעט שוקולד מעל ומגישים.

מתכון ל-4 כוסות


4 בקבוקי שוקולטה SHOCK
1 מכל שמנת להקצפה 38%
3 כפות סוכר
שלושת רבעי כוס ליקר קפה איכותי
שוקולד מריר איכותי לקישוט

אופן ההכנה
1. מקציפים את השמנת והסוכר לקצפת יציבה.

2. בסיר מחממים את השוקולטה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הליקר, מערבבים ומסירים מהאש.

3. יוצקים את המשקה ל-4 כוסות, מזלפים מעל את הקצפת.

4. מגררים מעט שוקולד מעל ומגישים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר