שטרודל תפוחים

חומרים לשטרודל:3 עלי בצק פילוכף חמאת עיזים משק צוריאל 1 גליל גבינת מה עוז 9% משק צוריאל חתוכה לטבעותחופן אגוזי פקאן מסוכרים גרירת לימון מלימון אחד 3 כפות גבינת תבור 5% משק צוריאל טימין טרי בלי הגבעול חומרים לתערובת התפוחים: 4 תפוחים גרנד סקוט מקולפים וחתוכים לקוביות 1 כף חמאת עזים 1 כפית קינמון 2 כפיות סוכר אופן ההכנה:להכנת תערובת תפוחים:מחממים את החמאה במחבת ומוסיפים את קוביות התפוחים. מוסיפים למחבת את הסוכר והקינמון.ממשיכים לבשל ומערבבים עד שהתפוחים מתרככים מעט ומקבלים גוון שחום. להכנת השטרודל:מניחים עלה פילו אחד על משטח נקי ומורחים את חלקו העליון בחמאה מומסת. מניחים מעליו פילו נוסף ושוב מורחים בחמאה מומסת את חלקו העליון. מעליו מניחים את עלה הפילו האחרון ומורחים את חלקו העליון בחמאה מומסת. מניחים את תערובת התפוחים לרוחבו של בצק הפילו ולהשאיר 2.5 ס"מ ללא תערובת.מסדרים על תערובת התפוחים את טבעות גבינת מה עז ותבור מוסיפים את האגוזים, טימין וגרידת הלימון על הגבינות.מגלגלים את הבצק עם המילוי. מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות. אופים עד שמשחים/מזהיב.צילום שי אפגין

חומרים לשטרודל:
3 עלי בצק פילו
כף חמאת עיזים משק צוריאל
1 גליל גבינת מה עוז 9% משק צוריאל חתוכה לטבעות
חופן אגוזי פקאן מסוכרים
גרירת לימון מלימון אחד
3 כפות גבינת תבור 5% משק צוריאל
טימין טרי בלי הגבעול

חומרים לתערובת התפוחים:
4 תפוחים גרנד סקוט מקולפים וחתוכים לקוביות
1 כף חמאת עזים
1 כפית קינמון
2 כפיות סוכר

אופן ההכנה:
להכנת תערובת תפוחים:
מחממים את החמאה במחבת ומוסיפים את קוביות התפוחים.
מוסיפים למחבת את הסוכר והקינמון.
ממשיכים לבשל ומערבבים עד שהתפוחים מתרככים מעט ומקבלים גוון שחום.

להכנת השטרודל:
מניחים עלה פילו אחד על משטח נקי ומורחים את חלקו העליון בחמאה מומסת. מניחים מעליו פילו נוסף ושוב מורחים בחמאה מומסת את חלקו העליון.
מעליו מניחים את עלה הפילו האחרון ומורחים את חלקו העליון בחמאה מומסת.
מניחים את תערובת התפוחים לרוחבו של בצק הפילו ולהשאיר 2.5 ס"מ ללא תערובת.
מסדרים על תערובת התפוחים את טבעות גבינת מה עז ותבור
מוסיפים את האגוזים, טימין וגרידת הלימון על הגבינות.
מגלגלים את הבצק עם המילוי.
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות.
אופים עד שמשחים/מזהיב.

צילום שי אפגין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר