fbpx

שטרודל תפוחי עץ

חומרים:6 עלי פילו130 גרם חמאהחצי כוס סוכרשתי כפיות קינמון6 תפוחי עץ סמית¼ כוס צימוקים½ לימון סחוטכף קורנפלוראבקת סוכר, קינמון לקישוטאופן ההכנה: להכנת מלית התפוחים נמיס את החמאה.נוסיף את הסוכר ותפוחי העץ ונבשלם במשך 8 דקות. לאחר מכן נוסיף את הקינמון והקורנפלור ונערבב.נוסיף את מיץ הלימון והצימוקים. נחמם את התנור לטמפ' של 200 מעלות צלזיוס.נניח את בצק הפילו בתבנית האפייה ונבריש עם מעט חמאה מומסת. נפרוס את שישה עלי הפילו לכל אורך התבנית.מעל נניח את מלית התפוחים. נאפה בתנור במשך 25 דקותלאחר השלמת האפייה נקרר מעט את השטרודל ונפזר מעל אבקת סוכר או קינמון.פינגוין, שד' הגעתון 31, נהריה, טל. 04-9928855, 04-9920027
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
6 עלי פילו
130 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
שתי כפיות קינמון
6 תפוחי עץ סמית
¼ כוס צימוקים
½ לימון סחוט
כף קורנפלור
אבקת סוכר, קינמון לקישוט

אופן ההכנה:
להכנת מלית התפוחים נמיס את החמאה.
נוסיף את הסוכר ותפוחי העץ ונבשלם במשך 8 דקות.
לאחר מכן נוסיף את הקינמון והקורנפלור ונערבב.
נוסיף את מיץ הלימון והצימוקים.
נחמם את התנור לטמפ' של 200 מעלות צלזיוס.
נניח את בצק הפילו בתבנית האפייה ונבריש עם מעט חמאה מומסת.
נפרוס את שישה עלי הפילו לכל אורך התבנית.
מעל נניח את מלית התפוחים.
נאפה בתנור במשך 25 דקות
לאחר השלמת האפייה נקרר מעט את השטרודל ונפזר מעל אבקת סוכר או קינמון.

פינגוין, שד' הגעתון 31, נהריה, טל. 04-9928855, 04-9920027

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר