חומרים:
1 ק"ג פילה סלמון טרי חתוך ל– 30 קוביות
6 ביצים טריות טרופות בקערה
1 ק"ג פנקו
תבלינים:
2 כפות קארי
3 כפות כמון
3 כפות פפריקה מתוקה
3 כפות פפריקה חריפה
¼ ק"ג אבקת שום
¼ ק"ג אבקת בצל טחון
100 גר' אורגנו
1 כף פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח גס
אופן ההכנה:
מערבבים את הפנקו עם התבלינים .
טובלים את קוביות הסלמון בביצה הטרופה ומצפים בתערובת הפנקו והתבלינים.
משפדים את הקוביות המצופות על השיפודונים.
מטגנים בשמן עמוק.
מגישים על מצע של עלי טימין טריים.