שיפודוני פילה סלמון בציפוי פנקו ותבלינים

 

חומרים:
1 ק"ג פילה סלמון טרי חתוך ל– 30 קוביות
6 ביצים טריות טרופות בקערה
1 ק"ג פנקו

תבלינים:
2 כפות קארי
3 כפות כמון
3 כפות פפריקה מתוקה
3 כפות פפריקה חריפה
¼ ק"ג אבקת שום
¼ ק"ג אבקת בצל טחון
100 גר' אורגנו
1 כף פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח גס

אופן ההכנה:
מערבבים את הפנקו עם התבלינים .
טובלים את קוביות הסלמון בביצה הטרופה ומצפים בתערובת הפנקו והתבלינים.
משפדים את הקוביות המצופות על השיפודונים.
מטגנים בשמן עמוק.
מגישים על מצע של עלי טימין טריים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה