שמונה מנות חדשות בתפריט העסקי של אורקה

מסעדת אורקה, שהוכתרה בשנת 2004 ע"י המגזין היוקרתי Conde nast traveler כאחת מ- 66 המסעדות החדשות הטובות בעולם, מעדכנת את תפריט עסקיות הצהריים בשמונה מנות חדשות ומפנקות שבנה השף ערן שרויטמן.

למנות הראשונות מצטרפות 4 מנות חדשות: מרק אפונה עם טורטליני בייקון וגבינת עיזים, ריזוטו של פטריות מוריי, אספרגוס חלוט ברוטב פרמז'ן וסלט של לבבות חסה ערבית ופיסטוקים, ברוטב של שמן זית, לימון בלסמי מיושן ושום – סלט מרענן שמתאים מאד לליווי המנות.

לעיקריות מצטרפות: כבדי עוף מונחים על פולנטה ופרמז'ן – כבדי עוף צרובים במחבת עם רוטב של מרסלה, ג'ינג'ר וחמאה מונחים על פולנטה אפויה עם פרמז'ן. צלע חזיר מעושנת מונחת על ראגו של כרוב ובייקון ברוטב שמנת, מרווה וציר עוף. פפרדלה בשר בקר עם פול ירוק – פסטה בעבודת יד, רחבה ושטוחה המוגשת עם נתחי בקר ורוטב מתקתק של ציר בקר ופורט ופול ירוק טרי. ופילה דג אפוי בנייר בציר סרטנים מוגש עם צלפים ואצבעות בטטה אפויה.

התפריט מוגש בשעות הצהריים וכולל מנה ראשונה ועיקרית בין השעות 15:30 – 12:30, במחיר של 84 שקל בימים שני – שישי ו-98 שקל בשבתות וחגים, לראשונה ועיקרית.

שני – שבת: 01:30 – 19:30 , 15:30 – 12:30
עסקיות: שני –שבת 15:00 – 12:30

אורקה
נחלת בנימין 57
תל אביב
03-5665505






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה