שניצל דג ברמונדי אפוי ועסיסי כשר לפסח

דנה רענן מציעה מתכון לשניצל דג ברמונדי אפוי בתנור שיעזור לכם לשמור על תזונה מאוזנת ובריאה גם בחג הפסח ולסיים אותו עם מינימום נזקים

אופים במשך 10 דקות עד שפירורי הלחם מקבלים גוון זהוב עמוק ונעשים פריכים והדג מבושל לחלוטין. צילום ניר עצמון
אופים במשך 10 דקות עד שפירורי הלחם מקבלים גוון זהוב עמוק ונעשים פריכים והדג מבושל לחלוטין. צילום ניר עצמון

מצרכים

1 קילו נתחי פילה ברמונדי

1 ביצה

½ כוס קמח

4 כפות שמן קנולה לטיגון

1 כוס פירורי קמח מצה

מלח ופלפל שחור גרוס

1 כף מיונז

2 כפות קמח מצה

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

בקערה שוברים ביצה.

מוסיפים מלח פלפל וכף מיונז.

בצלחת נפרדת שמים את קמח המצה.

למחבת חמה מוסיפים 2 כפות שמן ואת פירורי הלחם.

מערבבים היטב וקולים מעל להבה בינונית במשך כ-2 דקות עד להזהבה.

מעבירים לצלחת.

טובלים את דגי הברמונדי בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי הלחם.

מסדרים את הפילטים המצופים על תבנית עם נייר אפייה, ומזלפים את השמן שנותר מעל כל נתח.

אופים במשך 10 דקות, עד שפירורי הלחם מקבלים גוון זהוב עמוק ונעשים פריכים והדג מבושל לחלוטין.

מוציאים ומגישים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה