fbpx

שניצל דג ברמונדי אפוי ועסיסי כשר לפסח

דנה רענן מציעה מתכון לשניצל דג ברמונדי אפוי בתנור שיעזור לכם לשמור על תזונה מאוזנת ובריאה גם בחג הפסח ולסיים אותו עם מינימום נזקים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

1 קילו נתחי פילה ברמונדי

1 ביצה

½ כוס קמח

4 כפות שמן קנולה לטיגון

1 כוס פירורי קמח מצה

מלח ופלפל שחור גרוס

1 כף מיונז

2 כפות קמח מצה

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

בקערה שוברים ביצה.

מוסיפים מלח פלפל וכף מיונז.

בצלחת נפרדת שמים את קמח המצה.

למחבת חמה מוסיפים 2 כפות שמן ואת פירורי הלחם.

מערבבים היטב וקולים מעל להבה בינונית במשך כ-2 דקות עד להזהבה.

מעבירים לצלחת.

טובלים את דגי הברמונדי בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי הלחם.

מסדרים את הפילטים המצופים על תבנית עם נייר אפייה, ומזלפים את השמן שנותר מעל כל נתח.

אופים במשך 10 דקות, עד שפירורי הלחם מקבלים גוון זהוב עמוק ונעשים פריכים והדג מבושל לחלוטין.

מוציאים ומגישים.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר