שני שפים על גג אחד בירושלים: רועי ענתבי יארח את שרון כהן

השף רועי ענתבי ממסעדת ה-Rooftop, מסעדת הגג של מלון ממילא ירושלים, יארח את השף שרון כהן ממסעדת שילה בת"א, ביום שני 7 ביוני, החל מ-19:00

השף רועי ענתבי ממסעדת ה-Rooftop, מסעדת הגג של מלון ממילא ירושלים, יארח את השף שרון כהן ממסעדת שילה בת"א, ביום שני 7 ביוני, החל מ-19:00.

השף שרון כהן ממסעדת שילה בתל אביב, יגיע למסעדה במסגרת הקונספט החדש של מלון ממילא, בו יארח שף הבית רועי ענתבי שפים שונים.

בערב המיוחד שיתקיים ב- Rooftop אל מול נופי רושלים העתיקה, יוצע תפריט כשר הבנוי ממנות שהרכיב השף ענתבי, מנות שהרכיב השף כהן, ומנות שהרכיבו השניים יחד.

תפריט הערב ומחירי המנות בשקלים:
טרטר דג ים עטוף בסלק שמן פיסטוקים ונענע – 45
סביצ'ה דג אסיאתי, וואסבי וג'ינג'ר כבוש – 45
סלט רוסט ביף, תפ"א, ביצת שליו, קורני שונים וחרדל – 45
אנטריקוט כבוש, צנון לבן, צלפים ועגבניות שרי – 51
קרפצ'יו פילה בקר, קרם אפרסקים, בזיליקום ובלסמי – 51
סלט אטריות אורז, אצות ים, ירקות שורש וויניגרט ג'ינג'ר – 45
מעורב תל אביב, נתחי פלמידה, בצלים ותבלינים טובים – 51
נקניקיית מרגז ביתית, תפו"א ראטה, שאלוט צלויי, זיתים וזעתר – 51
בורקס ארטישוק ירושלמי, תרד, ביצה עלומה וסלט עגבניות פיקנטי – 45
לוקוס בלימונים כבושים, במיה וכוסברה – 75
נתח קצבים, גרגירי חומוס, עגבניות שרי צלויות וטחינה – 65
אנטריקוט עין, מח עצם וציר פטריות – 75
דג ים על ירקות צלויים בטאבון ווינגרט עגבניות – 65
טליאטלי ים תיכוני, מוסר, ארטישוקים, זיתים, תרד, שמן זית וצי'לי – 56
פוקצ'ה אנשובי, פלפלים קלויים, עגבניות צלויות וארוגולה – 54
פוקצ'ה סביח – 45
כריך אנטריקוט כבוש חם, שום קונפי, עגבנייה, חסה וצי'לי – 54
קינוחים"
בקלאווה פיסטוק וסחלב קינמון חם – 45
מילפיי שוקולד ולרונה ומקרון אספרסו – 45
וופל אפרסקים מקורמלים וסורבה קוקוס – 45

כל המנות יוצאות בגודל אחיד (אין ראשונות ועיקריות). כשר.
מומלץ להזמין מקום מראש.
 

רופ טופ, מלון ממילא
רח' המלך שלמה 11, ירושלים
טל. 025482230

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר