השף רועי ענתבי ממסעדת ה-Rooftop, מסעדת הגג של מלון ממילא ירושלים, יארח את השף שרון כהן ממסעדת שילה בת"א, ביום שני 7 ביוני, החל מ-19:00.
השף שרון כהן ממסעדת שילה בתל אביב, יגיע למסעדה במסגרת הקונספט החדש של מלון ממילא, בו יארח שף הבית רועי ענתבי שפים שונים.
בערב המיוחד שיתקיים ב- Rooftop אל מול נופי רושלים העתיקה, יוצע תפריט כשר הבנוי ממנות שהרכיב השף ענתבי, מנות שהרכיב השף כהן, ומנות שהרכיבו השניים יחד.
תפריט הערב ומחירי המנות בשקלים:
טרטר דג ים עטוף בסלק שמן פיסטוקים ונענע – 45
סביצ'ה דג אסיאתי, וואסבי וג'ינג'ר כבוש – 45
סלט רוסט ביף, תפ"א, ביצת שליו, קורני שונים וחרדל – 45
אנטריקוט כבוש, צנון לבן, צלפים ועגבניות שרי – 51
קרפצ'יו פילה בקר, קרם אפרסקים, בזיליקום ובלסמי – 51
סלט אטריות אורז, אצות ים, ירקות שורש וויניגרט ג'ינג'ר – 45
מעורב תל אביב, נתחי פלמידה, בצלים ותבלינים טובים – 51
נקניקיית מרגז ביתית, תפו"א ראטה, שאלוט צלויי, זיתים וזעתר – 51
בורקס ארטישוק ירושלמי, תרד, ביצה עלומה וסלט עגבניות פיקנטי – 45
לוקוס בלימונים כבושים, במיה וכוסברה – 75
נתח קצבים, גרגירי חומוס, עגבניות שרי צלויות וטחינה – 65
אנטריקוט עין, מח עצם וציר פטריות – 75
דג ים על ירקות צלויים בטאבון ווינגרט עגבניות – 65
טליאטלי ים תיכוני, מוסר, ארטישוקים, זיתים, תרד, שמן זית וצי'לי – 56
פוקצ'ה אנשובי, פלפלים קלויים, עגבניות צלויות וארוגולה – 54
פוקצ'ה סביח – 45
כריך אנטריקוט כבוש חם, שום קונפי, עגבנייה, חסה וצי'לי – 54
קינוחים"
בקלאווה פיסטוק וסחלב קינמון חם – 45
מילפיי שוקולד ולרונה ומקרון אספרסו – 45
וופל אפרסקים מקורמלים וסורבה קוקוס – 45
כל המנות יוצאות בגודל אחיד (אין ראשונות ועיקריות). כשר.
מומלץ להזמין מקום מראש.
רופ טופ, מלון ממילא
רח' המלך שלמה 11, ירושלים
טל. 025482230