שף חדש למסעדת מלון הבוטיק בית שלום במטולה – אסף אוטולנגי

המנות של שף אוטולנגי יכללו את המוצרים מתוצרת המשק המשפחתי ומטעי הפרי של משפחת הוד, מטבח המתבסס על מנות צמחוניות, ומנות דגים, בהן משתלבים הטעמים הביתיים, כמו גבינות, דגים כבושים, ריבות, שמנת הקאימק, חלב, ביצים, זיתים ופירות העונה

שף אסף אוטולנגי (26), מונה לשף מסעדת מלון הבוטיק בית שלום במטולה. לאחר מספר שנות עבודה כסו שף במסעדות "צל תמר" ו"רוברג", הוא מביא לידי ביטוי בתפריט החדש, את טעמיו האישיים. אסף אוטולנגי. צילום: עומר שביט

המנות של שף אוטולנגי יכללו את המוצרים מתוצרת המשק המשפחתי ומטעי הפרי של משפחת הוד, מטבח המתבסס על מנות צמחוניות, ומנות דגים, בהן משתלבים הטעמים הביתיים, כמו גבינות, דגים כבושים, ריבות, שמנת הקאימק, חלב, ביצים, זיתים ופירות העונה.

שף אוטולנגי מציג מנות חדשות מתובלות בניחוחות הכפר: פטריות או חצילים ממולאים בגבינות הבית, פסטות, רביולי וניוקי בעשייה ביתית במילויים ורטבים שונים, דגים טריים מנחל הדן לצד אורז בר, מאזטים משתנים על פי יבול העונה במטולה וקינוחים מעשי ידי מרים הוד.

מסעדת בית שלום, טל. 04-6940767 www.beitshalom.co.il
א' – ש' – 9:00-23:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר