שף עזרא קדם יבשל ארוחה ירושלמית עם שף עומר מילר בבית פודארט

השילוב בין קדם, ממייסדי הקולינריה הישראלית, למילר הצעיר ייצור ארוחת טעימות המורכבת מ-8 מנות שיוגשו למרכז השולחן, שני אפריטיפים ושני קינוחים

שף עזרא קדם ממסעדת ארקדיה יתארח אצל שף עמר מילר מבית פודארט בימי שני ושלישי, ה-16 וה-17 ביולי, בשעה 21:00. המפגש הוא חלק מסדרת מפגשי שווקים הנערכים בבית פודארט וכותרתו– "ירושלים שלי". הארוחה תחבר בין הטעמים והניחוחות של השוק מחנה יהודה לקצב העירוני והדינאמי של תל אביב.

השילוב בין קדם, ממייסדי הקולינריה הישראלית, למילר הצעיר ייצור ארוחת טעימות המורכבת מ-8 מנות שיוגשו למרכז השולחן, שני אפריטיפים ושני קינוחים.

טעימות מהתפריט
סרדין כבוש על שעועית לבנה ביוגורט, עגבניות ורשאד, מח עצם בשמן זיתים שחורים על מצע ברוסקטה חמימה

מאזטים
סלט תמנונים, תפו"א, קלמטה ושמן צ'ילי אדום, קלצונס גבינה צפתית, חמאת מרווה וקצח
קרפצ'יו קישואים בלאדי עם בזיליקום, מנטה ושמן זית בתולי, דניס צלוי קר בשמן זית, לימון ועגבניות אורגניות, קדירה קטנה של קציצות כבש, במיה ויוגורט עיזים ,טרטר דג ים חגיגי עם ירקות גינה ועשבי תבלין

עיקריות
אוסובוקו טלה עם מנגולד, לוביה, לימון כבוש ושום קונפי, מרק דגים ים תיכוני עם ירקות שורש וזעפרן

קינוחים
מרק מלון עם שקדים ומרציפן, דלעת צלויה עם מסקרפונה תורכית ומקל וניל

מחיר ארוחה: 250 שקל לסועד.

לא כולל שירות ושתייה.

להזמנות: בית פודארט, שד' שאול המלך 23, ת"א, 03-6966255

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר