שף תאכל 3 בתאריכים 7-16 בינואר

פסטיבל "שף תאכל 3" יתקיים בחודש ינואר 2007 תוך איחוד כוחות מנצחים של שורת מסעדות יוקרה ושפים מובילים באזורי השרון והשפלה, עם מבחר ענק של מנות, טעמים וצבעים במחיר שפוי ואטרקטיבי של 79 שקל לארוחת גורמה מלאה.

הפסטיבל, אותו מארגנת חברת "פה אחד" של טל נחמיה וערן זלינגר, הפועלת לקידום מטרה מכובדת של הגברת המודעות הקולינרית בארץ, רוצה לעורר הפעם את המודעות של הקהל דווקא לתפריט חורפי, כאשר אתם ובני ובנות זוגכם תסעדו במסעדה חמימה מזמינה, ואינטימית, ארוחת גורמה מעשה ידי שף, עם מנות מיוחדות ואיכותיות, שיתנו לכם סיבה מצוינת לצאת מהבית לשעות אחדות, בטרם תחזרו להצטנף מתחת לשמיכות בבית או מול התנור בסלון.

בתפריט הטעימות העשיר עשו השפים של המסעדות מאמצים ליצור עבורכם מנות מעניינות, חגיגיות, מרגשות, חדשניות, משלבות טעמים ריחות וצבעים.

ואלה המסעדות המשתתפות:
שרון– ברעננה אדיסון וספגטים. בכפר סבא סן שן. בהוד השרון ארנון ותמר, אנג'לינה ואום. בהרצליה פיתוח אוקינאווה, אודאון, קזנקי, שורו,קולומבוס,אושן בר פירות ים,ג'קו,דרבי בר דגים, בלה ונציה – מסעדה כשרה, בלק סטיר,נוצ'ה, פת קואה, אל גאוצ'ו – כולל הסניף בבת ים, חסילון, טאבולה, לונדון, לחם ארז, מפגש הסטייק, קפה מצדה, וויט הול,קפה כזה בהרצליה, גופרמן במושב רשפון,ומנטינה במתחם פולג – המסעדה הצפונית ביותר של אזור השרון.

שפלה – ראשון לציון: הצדף,ג חלים,ים, לופט, עגול.
במתחם רחובות נס ציונה וישובי הסביבה: אורו – מסעדה כשרה, בדולינה – מסעדה כשרה, וויצמן 22, אידה וסוזן, טקופיה – מסעדה כשרה.
במתחם אשדוד: טוקיו ושנחאי – כולל סניף בת ים, בלזק. על אם הדרך במושב בניה ניחוח כפרי. ערבסקה, – פתח תקווה, טרין ביבנה, כרמים במושב סגולה, לונה וגספאצ'ו – מסעדה כשרה באשקלון, הדרומית ביותר ממסעדות אזור השפלה.

כפי שתוכלו להתרשם המגוון ענק. הוא יציע לכם החל ממסעדות כשרות, דרך מסעדות אותנטיות, עד המסעדות האתניות. חלקן מסעדות גורמה, חלקן מסעדות שף, והכל כדי שכל אחד ואחת יוכלו למצוא את עצמם, ובמחיר שווה לכל נפש: 79 ₪ למנה ראשונה, מנה עיקרית, ומנת קינוח.

הפסטיבל ירוץ עבורכם לתקופה קצובה שתתחיל ב-7 לינואר ותסתיים ב-16 לינואר. זה הזמן שלכם להתענג ולהתפנק.

דגמתי עבורכם חלק מהעושר הזה.
מסעדת אושן בר פירות ים בהרצליה פיתוח – השף ירון לוי הגיש מרק סרטנים עשיר וסמיך עם עגבניות מיובשות ושמנת. מרק חם ומהביל עם ריח ים אופייני. מנת חורף הולמת לפתוח בה את הארוחה.

מסעדת אודאון בהרצליה פיתוח – השף עודד שובל הגיש קציצות בקר בקארי ירוק וחלב קוקוס, עופיון על ירקות שורש מקורמלים ברוטב ציר בקר ויין פורט.

מסעדת לחם ארז בהרצליה פיתוח – השף חנן עזרן הגיש פוקאצ'ות מעשה טאבון חמות וריחניות, מלאות בעושר טעמים. מאפה עשבי בר וגבינות מוגש על מצע עלים רעננים. שיפודי הודו טנדורי על מקלות של למון גראס – מנה מפתיעה ומעניינת.

מסעדת קזנקי בהרצליה פיתוח – השפית יולי מזרחי הגישה שרימפס בחרדל דיז'ון וקסיס, ושרימפס בחלב קוקוס וקארי.

מסעדת אורו במושב גאליה – השף אלדד דהן והיועץ הקולינרי שף גיא פרץ, רקחו סרדין מוגדור – סרדין ממולא ביצי דגים, שום ועריסה, על סלט ירוק ובורגול. זו מנה שלוקחת אתכם לטיול במרקש, ומזכירה מאכלים של אמא מרוקאית שהאוכל שלה שודרג לרמת שף. טאג'ין קזבלנקה – קדירת בשר בקר עם גרגרי חומוס. המנה העיקרית הזו, שבושלה בשיטת בישול עתיקת יומין בכלי הטאג'ין, הביאה את בשר הבקר לרמת נימוחות ורכות מדהימה, בשילוב טעמים בעלי ריח תבלין מזרחי. טאג'ין עוף על מצע ארטישוק – מנה מעניינת שמשלבת בישול ארוך עם בשר עוף, כשתחתיות הארטישוק הופכות את המנה לאטרקטיבית וטעימה.

מסעדת חסילון בהרצליה פיתוח השף מציע חסילונים קופפי עם חלב קוקוס, פפאיה וצ'ילי על מצע אורז בר, וכן נתחי פילה יען מוקפץ בלקט פלפלים ויין אדום.

מסעדת אוקינאווה בהרצליה פיתוח – קומבינצית מיוחדים: שיפודי אוקי מאקי, חציל רול ספייסי סלמון, חצי רול ספייסי טונה אדומה, אינסייד אאוט טאמאגו מאקי.

מסעדת פת קואה בהרצליה פיתוח – השף ישראל אהרוני יציע מרק ג'ינג'ר, עוף קצוץ עם צנוברים, שוק אווז ב-5 תבלינים.

מסעדת לופט בראשון לציון – אושפלו, קבבוני סלמון בחמאת עגבניות.

גספאצ'ו בהולידיי אין אשקלון – השף גיא פרץ והשף מיקי סוויסה הגישו פסטייה – מאפיה מרוקאי במילוי פרגיות, אגוזים ושקדים, בניחוח קינמון, הל וג'ינג'ר. מעלובה אישית שעשויה מקציצת קבב טלה, עשירה ועסיסית, שמנמנה ועגלגלה, מונחת על חציל קלוי ואורז מג'דרה, בעידון טחינה ועמבה.

מסעדת ניחוח כפרי מושב בניה – גלעד רמז ויעקב דן הגישו סלט בועז עשיר, המורכב ממגוון עלי בייבי ועולש, וגזר מגורד מעל – מתובל ברוחב לב ברוטב וינגרייט משולב בבלסמיקו, מעוטר באגוזי פקאן סיני מגוררים. מנת סלט אדירה, ולחובבי האוכל הצמחוני הסלט עשיר וטעים ביותר. כמו כן פילה דג על מצע אטריות פטוצ'יני ברוטב שמנת, עם סלסת פלפלים.

מסעדת בדולינה בגדרה – שף קונדיטור גל סלע הטעים במנות קינוח מתוקות של פונדו שוקולטה, או קרם מסקרפונה ובננות בקרמל על מצע אטריות קדאיף, או מאפה קינמון בקרם וניל, או סוכריות טראפלס על מקל.

זה כדאי, זה שווה, זה טעים, זה לא יקר, ומי שלא בא מפסיד.

לפרטים נוספים אודות הפסטיבל: חברת "פה אחד", טל. 03-6912540 ובאתרי המסעדות והאוכל באינטרנט.

אתר אירוע שף תאכל 3






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה