שקשוקה

חומרים ל- 6 סועדים:2 ק"ג עגבניות חצויות, רצוי מזן תמר1 פלפל ירוק חתוך לקוביות1-2 פלפל ירוק חריף חתוך גס6 שיני שום פרוסות30 סמ"ק שמן זית1 כף מלח1 כף סוכר1 כפית זרעי כמון12 ביצים מאיכות עליונהאופן ההכנה: למחבת חמה מוסיפים את שמן הזית, זרעי הכמון השום והפלפלים ומשחימים מעט. מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד לצמצום מחצית הכמות.מתבלים במלח וסוכר. יוצרים גומות ופותחים לתוכן את הביצים, מבשלים על אש קטנה 3 דקות.מכסים ל- 3 דקות נוספות.מומלץ להגיש עם טחינה ירוקה ופיתות עבודת יד.מקשטים במעט כוסברה טריה קצוצה.נסו את השקשוקה עם שנדי צונן לצדה – רעיון מקורי ומרווה.

חומרים ל- 6 סועדים:
2 ק"ג עגבניות חצויות, רצוי מזן תמר
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1-2 פלפל ירוק חריף חתוך גס
6 שיני שום פרוסות
30 סמ"ק שמן זית
1 כף מלח
1 כף סוכר
1 כפית זרעי כמון
12 ביצים מאיכות עליונה

אופן ההכנה:
למחבת חמה מוסיפים את שמן הזית, זרעי הכמון השום והפלפלים ומשחימים מעט.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד לצמצום מחצית הכמות.
מתבלים במלח וסוכר.
יוצרים גומות ופותחים לתוכן את הביצים,
מבשלים על אש קטנה 3 דקות.
מכסים ל- 3 דקות נוספות.
מומלץ להגיש עם טחינה ירוקה ופיתות עבודת יד.
מקשטים במעט כוסברה טריה קצוצה.

נסו את השקשוקה עם שנדי צונן לצדה – רעיון מקורי ומרווה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר