fbpx

שרימפס בחמאה, שום ויין לבן

מצרכים ל- 4 מנות50 יחידות שרימפס ללא ראש, קלופים – להשאיר את הזנב1 כף חמאה 3 שיני שום קצוצות דק1 כוס יין לבן יבשמלחאופן ההכנהממיסים במחבת כבד את החמאה ומקפיצים קלות את השום.מוסיפים את השרימפס ומקפיצים עד קבלת צבע אדום לוהט.מוסיפים מלח לפי הטעם.מוסיפים את היין ומחכים עד שהנוזלים יתאדו.מסדרים בצלחת הגשה ויוצקים את שאריות הרוטב מעל.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל- 4 מנות
50 יחידות שרימפס ללא ראש, קלופים – להשאיר את הזנב
1 כף חמאה
3 שיני שום קצוצות דק
1 כוס יין לבן יבש
מלח

אופן ההכנה
ממיסים במחבת כבד את החמאה ומקפיצים קלות את השום.

מוסיפים את השרימפס ומקפיצים עד קבלת צבע אדום לוהט.

מוסיפים מלח לפי הטעם.

מוסיפים את היין ומחכים עד שהנוזלים יתאדו.

מסדרים בצלחת הגשה ויוצקים את שאריות הרוטב מעל.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר