שרימפס בחמאה, שום ויין לבן

מצרכים ל- 4 מנות50 יחידות שרימפס ללא ראש, קלופים – להשאיר את הזנב1 כף חמאה 3 שיני שום קצוצות דק1 כוס יין לבן יבשמלחאופן ההכנהממיסים במחבת כבד את החמאה ומקפיצים קלות את השום.מוסיפים את השרימפס ומקפיצים עד קבלת צבע אדום לוהט.מוסיפים מלח לפי הטעם.מוסיפים את היין ומחכים עד שהנוזלים יתאדו.מסדרים בצלחת הגשה ויוצקים את שאריות הרוטב מעל.

מצרכים ל- 4 מנות
50 יחידות שרימפס ללא ראש, קלופים – להשאיר את הזנב
1 כף חמאה
3 שיני שום קצוצות דק
1 כוס יין לבן יבש
מלח

אופן ההכנה
ממיסים במחבת כבד את החמאה ומקפיצים קלות את השום.

מוסיפים את השרימפס ומקפיצים עד קבלת צבע אדום לוהט.

מוסיפים מלח לפי הטעם.

מוסיפים את היין ומחכים עד שהנוזלים יתאדו.

מסדרים בצלחת הגשה ויוצקים את שאריות הרוטב מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר