שת"פ קפה יפו ויקבי תשבי: השידוך בין אוכל ויין

בקפה יפו, הביסטרו החדש שנפתח לאחרונה בלב שוק הפשפשים, לקחו את השילוב המתבקש בין אוכל ויין צעד אחד קדימה, עם שיתוף פעולה עם יקב תשבי.

במסגרת הפעילות המשותפת הוקמה בקפה יפו תחנת תדלוק יין: ניתן להגיע עם בקבוקים ריקים מהבית ולמלא אותם ביין שטרם בוקבק.
כך גם נהנים מעשייה למען הסביבה עם השימוש החוזר בבקבוק הזכוכית, ובעיקר נהנים מיין צעיר ופירותי. היין, שילוב של הזנים קברנה סוביניון ופטיט סירה, נושא אופי רענן וקל עם ארומה של תותים ועשבי תיבול, מתאים במיוחד לארוחות קלות של מאכלי עוף ופסטה.

שיתוף פעולה זה הוביל גם למכירת ריבות היין מבית היוצר של אושרה תשבי.
הריבות, במגוון גדול, נחלקות לשני סוגים – אדום ולבן. אלה המיוצרות מיין אדום עשירות באנטי-אוקסידנטים ועשירות טעם, ואילו הריבות המיוצרות מיין לבן מהוות תוספת המשדרגת את המטבח היום-יומי.
ריבות היין משמשות כממרח, לבישול ואפיה, כתוספת לאוכל וזיגוג. יש ריבת מוסקט אדום לעופות וסושי, ריבת פורט (ברברה-זינפנדל) לבשר בקר וכבש, ריבת קברנה-פטיט סירה למתוקים, ריבת שרדונה לדגים, וכן ריבת מוסקט לבן למנות ראשונות ולנשנושים.
מוצרי יקב תשבי מוצעים בקפה יפו במבחר מארזי מתנה.


למי שמחפשים מקום לחגיגות שלהם – ימי הולדת, מסיבות, השקות, אירועי חברה, וכו', בקפה יפו ניתן לערוך אירועים של עד 100 איש.
הלוקיישן הוא חנות עתיקות (במקור) בלב שוק הפשפשים היפואי, העיצוב אקלקטי, והתפריט בניחוח של ביסטרו איטלקי.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה