תאוות בשרים – מסעדות לחובבי הבשר

המסעדות פונות לחובבי הבשר הקריאה "בואו אלינו", עם שילובים עם יין או בירה והצעות שונות. העיקר שיהיה הרבה בשר. מסעדות נוספות מוזמנות לשלוח הצעותיהן למערכת אכול ושאטו

מסעדת הבוקרים במרום גולן  עושה כבוד ליקב הרי גליל ביוני-יולי 2011
בקיבוץ מרום גולן מטפחים עדר בקר מהגדולים בארץ, המונה מעל 1000 ראשי בקר מגזעים משובחים.
מסעדת הבוקרים הכשרה במרום גולן, המתמחה בהגשת מנות בשרים, מציעה תפריט בשרי עשיר וכשר ועושה כבוד ליקב הרי גליל, מקיבוץ יראון עם מבחר מיינות היקב במחירים נוחים לסועדים, המשתלבים היטב עם המנות הבשריות.
בשישי בערב מציעים במסעדת הבוקרים בופה פתוח לאורחי מרום גולן והקהל הרחב במתכונת שבת, בין המנות המוצעות: קבב על מקל קינמון, נקניקיות צ'וריסוס, מאכלי קדרה ועוד מגוון מאכלים, כשאת כל הארוחה מלווה יין ללא הגבלה.
במשך החודשים יוני ויולי תגיש מסעדת הבוקרים את יינות יקב הרי גליל: "הרי גליל ויונייה" ו"הרי גליל מירון 2007":
מחיר כוס יין הרי גליל ויונייה – 20 ₪, מחיר בקבוק ויונייה – 70 ₪.
מחיר כוס יין הרי גליל מירון 2007 – 33 ₪, מחיר בקבוק מירון 2007 , 130 ₪.
מסעדת הבוקרים, קיבוץ מרום גולן, 04-6960206
א'-ה' – 12:00 – עד אחרון הסועדים, שישי – 12:00-15:00 – במתכונת רגילה, 19:00-21:00- במתכונת שבת.
המסעדה כשרה בהשגחת הרבנות ומועצה דתית רמת הגולן ברשות הרב ישי סמואל.

פסטיבל "בשר ובירה" במסעדת "כרמים"
מסעדת "כרמים" במושב סגולה מזמינה לפסטיבל "בשר ובירה" שמצדיע למבשלות בירה מובילות מאזור השפלה. במחיר היכרות של 15 ש"ח לבקבוק, תיהנו מתפריט בירות עשיר לצד אפשרות של ארוחת בשרים, יין ומנות ראשונות במחיר של 149 ש"ח.
בפסטיבל "בשר ובירה" שייערך בימי רביעי 29 ביוני, 6 ו-13 ביולי 2011 תפגשו את בירות הבוטיק של המבשלה הכפרית אביר האלה צפרירים – 29.6, בירות ממבשלת רונן מבשרת ציון מהרי ירושלים – 6.7, ובירות ממבשלת עמק האלה ליאון שריגים – 13.7"כרמים" במושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה על כביש ת"א-ב"ש, טל.
08-8505859  

צהרים ב-MEAT בחיפה – כל המנות העיקריות במסעדה בחצי מחיר
במסעדת MEAT בחיפה מאמינים שכל שעה טובה לבשר, ומי שיגיע למסעדה בצהריים ישלם חצי מחיר.
המסעדה, המתמחה בבשרים איכותיים, מציעה בימים ראשון עד חמישי בין 12:00 ל-16:00 הנחה של 50% על כל המנות העיקריות.
לדוגמא: סטייק אנטריקוט 400 גרם, נתח מרמת הגולן המיושן במקום, יעלה בצהרים 70 ₪.
מלבד האנטריקוט והסינטה המוכרים, אפשר למצוא במסעדה גם נתחים כגון הארינייטה (העכביש) – נתח משובח מאוד הנמצא בין החוליה האחרונה בגב הפרה לבין עצמות האגן. שמו מגיע בעקבות השומן הדק שעוטף את הנתח ויוצר צורה של עכביש.
נתח מיוחד נוסף הוא הקובה ביף היפני, המגיע מפרות שגודלו ביפן תוך כדי שמיעת מוסיקה קלאסית, שתיית בירה וקבלת עיסוי עם סאקה פעמיים בשבוע. התוצאה: נתחים רכים במיוחד ובעלי טעם מדהים. מומחים רבים מגדירים את נתחי הבשר האלה כטובים בעולם.
מסעדת meat, שדרות הנשיא 129 חיפה, טל. 9443942–057

מסעדות נוספות מוזמנות לשלוח הצעותיהן למערכת אכול ושאטו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר