fbpx

תבשיל בשר בטעמים וניחוחות פרסיים

תבשיל לוביה עם בשר ראש עגל וריאות
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

תבשיל לוביה עם בשר ראש עגל וריאות

מצרכים:
1 ק"ג בשר ראש כבש
חצי ק"ג ריאות עגל
1 ק"ג שעועית לבנה קטנה
4 ראש בצל
מלח, פלפל, מרק עוף, כורכום

אופן ההכנה:
אחרי שטיפה טובה של הבשר והריאות, מרתיחים עד שיוצא קצף וכל הלכלוך יוצא מהבשר.
שופכים את המים ושוטפים שוב.
לוקחים סיר, חותכים בצל לקוביות ומטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר ראש ומטגנים, מוסיפים את הקוביות ריאות ומטגנים יחד.
מוסיפים מלח, פלפל, כורכום, מרק עוף.
מערבבים עד שהצבע של התבשיל נהיה אחיד.
מוסיפים כ -3 ליטר מים ומבשלים כ- 20 דקות.
מוסיפים את השעועית הלבנה לסיר ומביאים שוב לרתיחה.
מורידים את הסיר מהאש ומבשלים בבישול איטי כ- 3 שעות.

יריד האוכל פועל בדיזנגוף סנטר מדי שבוע: חמישי, 12:00-20:00; 
שישי, 10:00-16:00

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר