תבשיל בשר בטעמים וניחוחות פרסיים

תבשיל לוביה עם בשר ראש עגל וריאות

תבשיל לוביה עם בשר ראש עגל וריאות

מצרכים:
1 ק"ג בשר ראש כבש
חצי ק"ג ריאות עגל
1 ק"ג שעועית לבנה קטנה
4 ראש בצל
מלח, פלפל, מרק עוף, כורכום

אופן ההכנה:
אחרי שטיפה טובה של הבשר והריאות, מרתיחים עד שיוצא קצף וכל הלכלוך יוצא מהבשר.
שופכים את המים ושוטפים שוב.
לוקחים סיר, חותכים בצל לקוביות ומטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר ראש ומטגנים, מוסיפים את הקוביות ריאות ומטגנים יחד.
מוסיפים מלח, פלפל, כורכום, מרק עוף.
מערבבים עד שהצבע של התבשיל נהיה אחיד.
מוסיפים כ -3 ליטר מים ומבשלים כ- 20 דקות.
מוסיפים את השעועית הלבנה לסיר ומביאים שוב לרתיחה.
מורידים את הסיר מהאש ומבשלים בבישול איטי כ- 3 שעות.

יריד האוכל פועל בדיזנגוף סנטר מדי שבוע: חמישי, 12:00-20:00; 
שישי, 10:00-16:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר