תות שדה ברוטב בלסמי

 

4 מנות
כל מנה מכילה: ½ נקודות
המתכון מכיל: 2 נקודות
הכנה: 5 דקות
הקפאה: כשעתיים

מצרכים:
2 כפות +2 כפיות אבקת סוכר
2 כפות + 2 כפיות חומץ בלסמי
2 כוסות תותים שלמים

אופן ההכנה:
בכלי גדול עם מכסה מערבבים את אבקת הסוכר והחומץ. מתקבלת מרינדה. מוסיפים את התותים וסוגרים את המכסה. מנערים קלות, כדי שהתותים יכוסו במרינדה.
מכניסים למקרר לפחות לשעתיים או למשך הלילה. מומלץ מדי פעם לנער את הכלי לציפוי התות שוב במרינדה.
להגשה, מחלקים את התותים באופן שווה ל-4 צלוחיות הגשה ויוצקים מעל כל צלוחית כף מרינדה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה