תפריט אביב לעסקיות בבית פודארט

בית פודארט מרענן את התפריט לקראת האביב עם מנות חדשות מחומרי גלם וטעמים המאפיינים את העונה, יחד עם היצירתיות והחדשנות של השף עומר מילר.
תפריט האביב החדש עשוי תוך שימוש בתוצרת מקומית עונתית, כשהדגש הוא על טריות המוצרים ואיכותם.

בין המנות האביביות:
מנות ראשונות חדשות:

• סלט ברווז חם עם תפוחי אדמה אפויים, "קריספ" בטטה ורוטב טחינה-סויה
• סלמון נורווגי כבוש קלות על מצע קרם פרש, קוויאר אדום ושמיר
• קרפצ'יו עגל חלב עם כוסברה ובצל ירוק לצד ברוסקטה עם סלסת עגבניות טרייה, מוצרלה וחלמון עלום ביין אדום

מנות עיקריות חדשות:
• רביולי ממולא בגבינת עיזים, מסקרפונה ובצל קונפי מוגש עם ארטישוק ירושלמי, לוביה ירוקה, עגבניות ופרמזאן רג'אנו
• טאג'ין קציצות טלה וחצילים שרופים על סלט מנגולד וגרגרי חומוס בציר תבלינים ארומטי, יוגורט כבשים ועלי תרד צעיר
• פלמידה לבנה צרובה עם קרם פלפלים שרופים, סלט חם של עדשים שחורות ואסקבש פלפלים אדומים
• שרימפס וקלמארי עשויים על פחמים, מוגשים על תפוחי אדמה, זיתי טאסוס, אורגנו ויוגורט כבשים

המנות החדשות מוגשות במסגרת ארוחות הצהריים העסקיות שהמסעדה מגישה בימים א'-ה' בין השעות 12:00-15:30.
מחיר ארוחה עסקית 89 ₪. מנות מסוימות כרוכות בתוספת מחיר.
ייתכנו שינויים בתפריט.



בית פודארט
שדרות שאול המלך 23, תל אביב (מתחם המשכן לאומנויות הבמה)
טל. 03-6950957






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה