תפריט חדש בביסטרו שיינפלד בכפר ורדים

תפריט הקיץ ב"שיינפלד"- ביסטרו ים תיכוני כשר למהדרין, לוקט מאגן הים התיכון, בהשפעות לבנוניות ואזוריות אחרות.
המטבח, בראשותם של צמד השפים אדם הייל ויובל חרותי (מסעדת "שלו ביער") מתמחה בדגים, ארוחות בוקר, פסטות, טפאסים, ומנות אחרונות. 
השפים אומרים כי הם מקפידים על שימוש בחומרי גלם מקומיים וטריים מהאיכות הטובה ביותר.

המנות בתפריט, כמו גם הקו הקולינרי המאפיין את המקום, הן פיוז'ן מהמטבח הצרפתי והאיטלקי.
ענבי היין, הסייסטה והנוף גלילי הנשקף ממדשאות המסעדה, לצלילי נגן נבל, מבטיחים חוויה.
במקום מתקיימות ארוחות בופה בראנץ' מדי שישי, ערבי ג'אז, במה פתוחה לרוק ישראלי צעיר ב מוצ"ש עם תפריט טפאסים ובירות.

מנות חדשות בתפריט הקיץ: טריליון טונה אדומה, מגש טפאסים ומטבלים, פילה מושט בשמן זית ועגבניות, סלט ניסואז ייחודי, מרקים, קרפצ'יו סלמון עם עוקץ- פלפלים חריפים, וולקנו חצילים, רביולי מתוק במילוי חלווה,נענע ופירות יער, בקלאווה בננה ברוטב אנגלז קלאסי, דוברת גבינה בים של שוקולד, עסקיות ילדים ומבחר ספיישלים מתחלפים מדי יום.

השף יובל חרותי מספר על הרוח במטבח שיינפלד הגלילי: "מנות הדגים בתפריט מתכתבות עם הקו הקולינרי של מיטב מסעדות השף בגליל. המטבח המשפיע ביותר בגליל הוא המטבח הלבנוני, וזה מקבל אצלנו ביטוי".

בין המנות האחרונות: דוברת גבינה בים של שוקולד – מחווה לחיל הים, רביולי מתוק עם ציפוי קריספי במילוי חלווה נענע ופירות יער, פרפה שוקולד לבן בתותים.

כשר למהדרין בהשגחת הרבנות מהדרין מעלות.

ביסטרו שיינפלד
מרכז "יד ליד בגליל" כפר ורדים 
טל. 049575226
 כיכר מס' 6 ימינה ומיד שמאלה (בכניסה המערבית לכפר ורדים, ימינה לכיוון מעונה מכביש 89)
א – ה: 09:00 – עד לקוח אחרון; ו': 09:00 – עד שעתיים לפני כניסת שבת;
מוצ"ש: החל משעה אחרי יציאת שבת – עד לקוח אחרון

צילום: דני שביט






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה