תפריט חדש של השף יניב אבן לקראת הקיץ ב- SEATARA

בתפריט החדש מגוון מנות ראשונות, ביניהן קרפצ'ו פילה בקר – שמן זית, לימון, רוקט, בלסמי מתוק וגראנה פדאנה, חציל שרוף בלהבה – סלט חומוס, פלפלים, סלק, פלפל צ'ומה, טחינה לבנה, סשימי טונה – צנונית, צ'ילי, זיתי טאסוס, כוסברה ויוזו

תפריט חדש של השף יניב אבן לקראת הקיץ במסעדת SEATARA  הממוקמת בבניין המגורים סי אנד סאן מול חוף הים בצפון תל אביב. 

בתפריט החדש מגוון מנות ראשונות, ביניהן קרפצ'ו פילה בקר – שמן זית, לימון, רוקט, בלסמי מתוק וגראנה פדאנה, חציל שרוף בלהבה – סלט חומוס, פלפלים, סלק, פלפל צ'ומה, טחינה לבנה, סשימי טונה – צנונית, צ'ילי, זיתי טאסוס, כוסברה ויוזו.

בין העיקריות: אנטריקוט 350 גרם רוטב פלפלת או חרדל , קדרת פירות ים עם שומר, ציר סרטנים ולימון, פילה בקר, גראטן תפו"א, תרד חם, שאלוט, דמי גלאס עגל.
 
לחובבי האלכוהול קוקטיילים מגוונים. למשכימים ארוחות בוקר המוגשות עד 12:30. ארוחות עסקיות בין השעות 17:00-12:30.  המסעדה ידידותית לילדים.
יש בה גישה לנכים, מקומות ישיבה בחוץ, חניה ואינטרנט אלחוטי.

SEATARA
רח' רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן, תל אביב
טל. 03-6996633
א'-ו' 08:30-00:00, שבת 09:00-00:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר