תפריט חורף באדלינה בקיבוץ כברי

המנצחים על התפריט הם השפית אדלינה גולדפלד והשף בפועל רושדי דקוואר, בן הכפר תרשיחא שמכיר היטב את עשבי הגליל וטעמיהם. דקוואר משלב את עשבי הגליל בין חומרי הגלם האחרים, מה שיוצר תפריט ים תיכוני, ספרדי-קטאלוני עשיר בטעמים ובניחוחות

מסעדת אדלינה בקיבוץ כברי, 5 דקות מצומת נהריה, ממוקמת במבנה בן עשרות שנים, ששימש בעבר בית התרבות הראשון של קיבוץ כברי.
עיצוב המסעדה נשען על נאמנות למקורות, עם גוונים וחלל שאפיינו את צורת הבנייה בשנות החמישים. בלב המסעדה בר וטאבון, המצופה פח מגלוון ומהווה חלק בלתי נפרד מיצירת ההמשכיות העיצובית.

המנצחים על התפריט הם השפית אדלינה גולדפלד והשף בפועל רושדי דקוואר, בן הכפר תרשיחא שמכיר היטב את עשבי הגליל וטעמיהם. דקוואר משלב את עשבי הגליל בין חומרי הגלם האחרים, מה שיוצר תפריט ים תיכוני, ספרדי-קטאלוני עשיר בטעמים ובניחוחות.

בין המנות בתפריט "אדלינה":
למנה ראשונה:
טיול טאפאס – כולל טעימות של טאפאסים כמנה ראשונה (115 ₪ לזוג).
עיקריות:
סינטה ובייקון צלויים בגריל עם פריקי ברוטב ציר עוף,שמנת וטרגון (97 ₪), פילה בקר צלוי עם פירה תפו"א ברוטב יין אדום, ציר בקר ובלסאמיקו (121 ₪), צלע לבן צלוי עם פירה תפו"א וירקות ברוטב יין אדום וציר בקר (88 ₪), שרימפס בציר ים עם ברוקולי ובצל ירוק (89 ₪), סרסואלה פירות ים ברוטב ג'ינג'ר ולימונית עם עגבניות ועשבי תיבול (102 ₪), פאייה מארינארה – אורז,זעפרן, קוביות פילה דג, פירות ים וציר ים (186 ₪).
מנות צמחוניות:
קנלוני ממולא בברוקולי, עגבניות וגבינת ריקוטה בקרם פלפלים ופרמג'ן (78 ₪), קינואה עם ירקות העונה (48 ₪).
קינוחים:
"קראמה קטאלאנה" בניחוח לימון וקינמון (29 ₪), מוס שוקולד מריר ופראלינה (40 ₪), כנאפה "אדלינה" בליווי גלידת פיסטוק (31 ₪), טאפאס מתוקים (52 ₪).

מחיר ארוחות עסקיות בצהריים: 77-65 ש"ח.


מסעדת אדלינה
קיבוץ כברי
טל. 04-9523707

פתוח: ב'-ה' 15:00-12:00 (עסקיות), 22:00-19:00
ו' 15:00-11:00, 22:30-19:00
שבת 16:00-12:30, 22:00-19:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר