תפריט חורף במסעדת Orca

טעמי חורף חדשים באורקה: ביסק סרטנים עם מוס חלב וטרגון, ריזוטו פטריות מוריי ונבטי חמניה, רביולי שרימפס בחמאת אבוקדו

אורקה, מסעדה-בר המתמחה במנות מקוריות ומפתיעות של דגים ופרות ים, הוכתרה בשנת 2004 ע"י המגזין היוקרתי Conde nast traveler כאחת מ- 66 המסעדות החדשות הטובות בעולם, וזוכה לביקורות משבחות בארץ ובעולם (דוגמת ה-NY Times, ה- Wall paper ואחרים). שף המסעדה הוא ערן שרויטמן, שזכה בעבר בתואר תגלית השנה מטעם מדריך ה"גו-מיו".

עם בוא החורף, תפריט הערב של אורקה מתעדכן עם 6 מנות חדשות שבנה השף ערן שרויטמן וטעמי חורף חדשים בטרילוגיית הברולה.
למנות הראשונות מצטרפות: ביסק סרטנים עם מוס חלב וטרגון (49 שקל), רביולי לחי עגל ופטריות כמהין – רביולי במילוי בשר לחי עגל, ציר בקר ופטריות כמהין שחורות, ברוטב מתקתק של ציר בקר, בצלי שאלוטס ופטריות כמהין (57 שקל) וריזוטו פטריות מוריי ונבטי חמניה – אורז עגול ביין לבן, ציר של פטריות שמפיניון, פורצ'יני, שמנת, פרמז'ן ופטריות מוריי (48 שקל)

למנות העיקריות מצטרפות: רביולי שרימפס עטוף בחמאת אבוקדו ברוטב של ציר שרימפס, שמנת וטרגון טרי (97 שקל) , דניס שלם אפוי בתנור בויניגרט זעתר חם וקרם תפוחי אדמה (96 שקל) ולשון עגל שעברה בישול ארוך, מוגשת במחבת ברזל, עם מקלות פולנטה מושחמות בחמאה ושמנת (93 שקל)

טרילוגיית הברולה מתעדכנת ותהיה מעתה בטעמי חורף – ארל גריי, לבנדר וקמומיל.

אורקה. נחלת בנימין 57 תל אביב. 03-5665505
שני – שבת: 01:30 – 19:30 , 15:30 – 12:30
עסקיות: שני –שבת 15:00 – 12:30


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר